Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
207
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
5734
Czyli najlepiej jak to zbadam sam osobiście. Stanów zapalnych nie mam całe szczęście, lekki ból następnego dnia po strzale jest. Skrystalizowany też nie jest A mam dwa opakowania tego DNA. Łodzianin badałeś tego długiego jak byłeś? Rok przerwy od bomby był, nie mialem nic innego to wziąłem to. Niby tam nabicie czuje jak po 2tyg, lekką pompę też już. Może będzie siedziało co ma siedzieć ale 300mg raczej nie ma.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
39007
Napisanych postów
92500
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
961573
Sordo
Czyli najlepiej jak to zbadam sam osobiście. Stanów zapalnych nie mam całe szczęście, lekki ból następnego dnia po strzale jest.
Skrystalizowany też nie jest A mam dwa opakowania tego DNA.
Łodzianin badałeś tego długiego jak byłeś?
Rok przerwy od bomby był, nie mialem nic innego to wziąłem to. Niby tam nabicie czuje jak po 2tyg, lekką pompę też już. Może będzie siedziało co ma siedzieć ale 300mg raczej nie ma.
Masz dobrego testa.. DNA to bardzo dobry lab , sam biłem/bije kilka środków razem ze znajomym i oboje jesteśmy naprawdę zadowoleni...to że na innym forum piszą że lipa nie zwracaj na to uwagi , konkurencja nie śpi...poza tym masz tu badania topowych środków DNA
https://www.sfd.pl/PL_Realia__czyli_co_warto_brać-t1185335-s770.html#post-19052703
Szacuny
3106
Napisanych postów
24861
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
412017
konkurencja nie śpi tak samo jak pimperzy. tam jest anty pimp a tu pimp aż miło... sprawdzaj towar na sobie najlepiej , pytaj po dobrych znajomych , to są najlepsze opinie
Szacuny
113
Napisanych postów
1214
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
198665
Ja bilem Trena A ,cypka z Dna zero dyskowmfortu jakiegolowiek.Teraz Leci T400 z Dna i tez bez problemow jednie czyje zmiana zapchu potu.Najwiekszy duskomfprt mialem na winie na wodzie z BM ale kosa bylo.
39007
Napisanych postów
92500
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
961573
Z DNA leciałem propa , test enan , T-400 , tren A znajomy wbija również T-400 z krótkim masterem i boldkiem i po żadnym z tych środków ja ani znajomy nie mamy żadnego problemu z bólem po iniekcji czy choćby małym dyskomfortem...
Szacuny
13140
Napisanych postów
18874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
339452
Sordo
Czyli najlepiej jak to zbadam sam osobiście. Stanów zapalnych nie mam całe szczęście, lekki ból następnego dnia po strzale jest.
Skrystalizowany też nie jest A mam dwa opakowania tego DNA.
Łodzianin badałeś tego długiego jak byłeś?
Rok przerwy od bomby był, nie mialem nic innego to wziąłem to. Niby tam nabicie czuje jak po 2tyg, lekką pompę też już. Może będzie siedziało co ma siedzieć ale 300mg raczej nie ma.
Ta bo poczujesz różnicę czy masz 200 czy 300. Nie rozsmieszaj mnie. A ma ile ma mieć bo sam bije i wodze po estro jak sie zachowuje a jestem on 4 lata i badam regularnie a nie wycisgam wnioski z dupy.
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-09-29 09:13:08
104975
Napisanych postów
376131
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1704226
A co ja mam badac? Wiem jak mają działać środki i na odczuciach lecę a czy mi test wyjdzie na badaniach 3000 czy 5000 to co to zmienia jak te wyniki są niedokladne