themrmJak wypada tren ace od DNA ?
Z tego co sie slyszy dobry. Jesli chodzi akurat o enan od siebie powiem ze napewno bo lecialem go.
Ilość wyświetleń tematu: 4880421
sHarkYydmq92Dokładnie in dluzej bylem na primce tym lepiej ją czulem to fakt.
To minimalny czas, który jest "opłacalny" żeby bawić się w GH to ile wynosi?
Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
marianzuleksHarkYydmq92Dokładnie in dluzej bylem na primce tym lepiej ją czulem to fakt.
Zalezy ile przywalisz. Dasz 10iu to zobaczysz w mig efekty jak nie bedzie opyerdalania.
GumiśśśmarianzuleksHarkYydmq92Dokładnie in dluzej bylem na primce tym lepiej ją czulem to fakt.
Zalezy ile przywalisz. Dasz 10iu to zobaczysz w mig efekty jak nie bedzie opyerdalania.
Po 10iu na wejście to chyba jedyne co można zobaczyć to króla retencjusza pierwszego w lustrze.
Aczkolwiek po 100iu jakie przyjąłem pierwszy raz w życiu (3x2.5iu ed) próby wątrobowe spadły mi z 7x norma do góry normy.
W zależności od tego co chcesz osiągnąć na gh tyle czasu trzeba brać. Moim zdaniem najlepiej brać dłużej a wręcz stale a w niskich dawkach.
marianzulekGumiśśśmarianzuleksHarkYydmq92Dokładnie in dluzej bylem na primce tym lepiej ją czulem to fakt.
Po 10iu na wejście to chyba jedyne co można zobaczyć to króla retencjusza pierwszego w lustrze.
Aczkolwiek po 100iu jakie przyjąłem pierwszy raz w życiu (3x2.5iu ed) próby wątrobowe spadły mi z 7x norma do góry normy.
W zależności od tego co chcesz osiągnąć na gh tyle czasu trzeba brać. Moim zdaniem najlepiej brać dłużej a wręcz stale a w niskich dawkach.
Wiadomo ze kazdy jest inny i inaczej zareaguje, ja wypowiadam sie za siebie. Moze przesadzilem ze slowem „zobaczysz” bo to ze ja zobacze to jednak nie musi oznaczac ze ktos inny zobaczy tak samo.
marianzulekNie wiem czy na stawy regenerujaco nie lepiej bedzie uderzyc TB-500 lub/i BPC-157. Koszty napewno mniejsze beda. Ale to juz na inny dzial dyskusja![]()
Zmieniony przez - marianzulek w dniu 2020-04-03 23:04:33
Nasz sklep
Mega promocja