Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4984829

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 216 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10264
Niestety bolesność trafiła na mnie... po pierwszym szocie noga była opuchnięta, czerwona plama na skórze i boli już prawie tydzień, 2 szot w poślad pobolewa, jest twardy mięsień, ale da sie żyć i prawie nie boli już, 3 szot w drugi poślad i jest opuchlizna, czerwona plama... dodatkowo stan podgorączkowy cały czas (37 do 38 stopni...), 4 szota chyba już nie będzie tym sokiem, chciałem dać mu szansę, ale za długo to juz trwa...

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.”

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2250 Napisanych postów 9140 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 473659
Obstawiam uczulenie na mct
Ja nie mogę nic na nim bić
Pamietam jak chciałem sobie prepa ułatwić ripperem
Okazalo się ze był na mct
Jeszcze sobie mówię a h** zmienmy miejsce
Bark wyjęty z życia tydzień
Po drodze tez oba pośladki zastrajkowały
Wiec sobie darowałem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 690 Napisanych postów 1344 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 31099
Arkus P
Andro na pewno nie arachidowy,
arachidowy jest bardziej gesty i ciemniejszy niż mct, nie wiem na jakim teraz oleju jest ale na pewno bliżej do mct, bo jest bardzo rzadki i jasny

Sprawdźcie temp dymienia.
2
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 798 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 183411
Witam z jakiej firmy pewny Proviron ?
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22083 Napisanych postów 31924 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885853
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 112 Napisanych postów 88 Wiek 42 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1638
lukaszek19831

Medical pharma wśród znajomych samców chwalony.
...
Napisał(a)
Usunięty przez flex1976 za pkt 3 regulaminu
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 798 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 183411
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 10 Wiek 42 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1004
Też polecam actize sprawdzone na sobie
1
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 196 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 38433
lukaszek19831

Jak to z czego? Z jedynego słusznego androchemu
1
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9176 Napisanych postów 83487 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705861
Actiza ma również dobre provi

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły