EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5081103

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4809 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
elemakus93
A podpowiecie mi koledzy co robić jak dostaje trefny towar? Dill powinien oddać kase ew wymienić jak to załatwiacie??
Nie ukrywam ze biorę towar od chłopów co ważą 2x więcej takze wolałbym z dystansem

Złóż reklamację pisemną, sprzedawca ma 14 dni na jej rozpatrzenie
Tylko ostrzegam, że może inaczej rozumieć pojęcie rękojmia...

Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2022-05-14 11:34:23
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2250 Napisanych postów 9140 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 473886
Ogarnięty dill wyprostuje temat rak żeby było dobrze i korzystnie dla obu stron
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106604 Napisanych postów 378796 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712814
elemakus93
lodzianin1
Kuweit testy i bodajże tren u mnie ktoś bil i chwalił
Z clenem wątpię bo mało kto ma teraz dobry clen ,osobiście celował bym w Sally andro ma dobre sally i jest też opcją aptecznego zakupić

Dzięki Panie kochany, wdupiłem dzisiaj 3x0.4mg i zero efektów
Jutro spróbuję 160.jak nic nie da to reklamacja :D

Czyli kibel niestety teraz kupić clena dobrego graniczy z cudem
Jak napisałem bierz sally

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 79 Napisanych postów 877 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 104887
Ja mam najnowszego clena od Andro. Po 40mcg przy cardio mega potliwość i większe tętno na tych samych parametrach. Potem trochę było czuć mocniejszą pracę serducha, ale żadna ćpalnia. Ten z Andro jest OK. Sally nie brałem.

Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 599 Napisanych postów 1665 Wiek 28 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23582
Clen z sody nowa partia dziala.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 187 Wiek 29 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4303
Która firma jeszcze robi bpc oral oprócz andro? Nie mam dostępu do tego labu.
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22137 Napisanych postów 31976 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886597
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4809 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
malydzik96

Na dużym portalu aukcyjnym kupisz bezproblemowo
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 187 Wiek 29 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4303
Psycho Dad
malydzik96

Tak się właśnie zastanawialem czy to legit, bo cena wychodzi spoko porównując do tych ogólnodostępnych synthagenow itd.
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6861 Napisanych postów 16937 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400699
malydzik96
Psycho Dad
malydzik96

Tak się właśnie zastanawialem czy to legit, bo cena wychodzi spoko porównując do tych ogólnodostępnych synthagenow itd.

to jest to bpc, ktore bylo kiedys w inj(i chyba dalej jest) i pomagalo w kontuzjach jak bilo sie domiejscowo, teraz jest w formie oralnej? podeslij link na dm jak mozesz nie mialem pojecia ze robia tabsy tego

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły