Wasyl__Na naszym forum dna same pozytywy, a gdy wejdziemy na forum konkurencyjne to odechciewa się kupować ten lab. O co tu kaman :)
domysl sie dobre pieski tu chwala
j**AC TE p******ONE SFD
SAME d****E TU k***A SA
j**AC SFD
j**AC SFD
Ilość wyświetleń tematu: 4579185
Wasyl__Na naszym forum dna same pozytywy, a gdy wejdziemy na forum konkurencyjne to odechciewa się kupować ten lab. O co tu kaman :)
j**AC TE p******ONE SFD
SAME d****E TU k***A SA
j**AC SFD
j**AC SFD
Thomas07Jak tam bm pharmaceuticals jakosciowo ? Opakowania elegantne az milo , przechodze z nexium test e na bm cypio mam nadzieje na dobra jakosc tego labu
OnGear
doping & zdrowie
Krzychu79Thomas07Jak tam bm pharmaceuticals jakosciowo ? Opakowania elegantne az milo , przechodze z nexium test e na bm cypio mam nadzieje na dobra jakosc tego labu
Akurat a propos tego co wyżej pisałem. Czyli jeden ch.... Kwestia ceny i tego czy wolisz ampy czy viale. Ja wybiorę nexa bo mi tak wygodniej i taniej.
Thomas07Krzychu79Thomas07Jak tam bm pharmaceuticals jakosciowo ? Opakowania elegantne az milo , przechodze z nexium test e na bm cypio mam nadzieje na dobra jakosc tego labu
Akurat a propos tego co wyżej pisałem. Czyli jeden ch.... Kwestia ceny i tego czy wolisz ampy czy viale. Ja wybiorę nexa bo mi tak wygodniej i taniej.
Ampy viale bez roznicy i tak wszystko wciagne w lotke , nexium lecialem ostatnie 7 miesiecy a teraz mialem od reki bm wiec wzielem wazne zeby kopalo , cena nie byla az tak wysoka a pytam bo osobiscie bm pierwszy raz bede lecial
mapetttmapetttWasyl__Na naszym forum dna same pozytywy, a gdy wejdziemy na forum konkurencyjne to odechciewa się kupować ten lab. O co tu kaman :)
domysl sie dobre pieski tu chwala
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Thomas07Jak tam bm pharmaceuticals jakosciowo ? Opakowania elegantne az milo , przechodze z nexium test e na bm cypio mam nadzieje na dobra jakosc tego labu
doping & zdrowie