SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4777811

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 39623 Napisanych postów 92913 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 965392
SUN79
Witam czy stosował ktoś propa z Kuwait, DNA lub Platinium czodzi mi o bolesnosc i w co z tych trzech celowac

DNA i Kuwait , środki całkowicie bezbolesne , biłem propa z obu labów , każdy jeden działa elegancko...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 223 Napisanych postów 1335 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 77991
SUN79
Witam czy stosował ktoś propa z Kuwait, DNA lub Platinium czodzi mi o bolesnosc i w co z tych trzech celowac

DNA teraz na topie sam kupiłem kilka srodkow dna.
Co do bolesnosci zawsze może coś niepodejsc.
Nie spróbujesz się nie dowiesz.
Kup po butli wbij po lotce i będziesz wiedział
1

Powrót do formy.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 288 Napisanych postów 528 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3353
morose
Czyli pokieruję się Waszymi sugestiami i wychodzi na to, że jednak DNA będzie tu najlepszym wyborem, ze względu na cenę też wychodzi najlepiej. Dziękuję i pozdrawiam

Ja z bolda DNA jestem zadowolony leci z testem i pewnie do konca roku tak polece nim cos zmienie w cyklu.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11176 Napisanych postów 51869 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Panowie, tak na szybko - tren enan z Genamed, warto? Czy lepiej dopłacić? Robi robotę?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11176 Napisanych postów 51869 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Propy biłem obydwa dna i kuweit. Ona bezbolesne ale polecam dna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12 Wiek 38 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 81
Jarcow genameda mozesz byc pewien :) bilem ich wszystkie srodki

tren e maja bardzo dobry

Genamed ogromna zaleta niska cena, przy tym bdb jakosc towaru. Jesli masz dostep to zawijaj smialo bdb stuff
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 362 Napisanych postów 525 Wiek 44 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3144
SUN79

Wskoczylem niedawno na propa DNA i lece z npp. Oba srodki moge poleciec od siebie.
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1226 Napisanych postów 26443 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298508
jarcow
Panowie, tak na szybko - tren enan z Genamed, warto? Czy lepiej dopłacić? Robi robotę?

Robi robote, Genamed od lat ten sam bardzo dobry poziom.

czellista
metka inj z genamedu, ktos bil? warta uwagi?

Warta uwagi, bilem i polecam, bedziesz zadowolony.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2525 Napisanych postów 2561 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 42337
SUN79

DNA bezbolesne w najlepszej cenie na rynku i chyba najbardziej na topie z tego zestawu,
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 15 Wiek 45 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1063
Dzięki za odpowiedzi biorę DNA
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .