TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4892507

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 51905 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Boże widzisz a nie grzmisz
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 51 Wiek 26 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2290
lodzianin1
Rayo_Hamilton
VAINQUEUR
Rayo_Hamilton
Brachu nie przesadzaj po prostu byłem ciekawy tego labu nigdy nie mówię że nie spróbuję różnie w życiu bywa nie z tych ludzi jestem ...

zrobiłem tak samo i nigdy więcej. przedwczoraj wbiłem w uda 4ml enana DNA, może coś ruszy.

Mnie dalej nic nie rusza wszyscy mówią że waga do góry a waga stoi w miejscu tylko mnie zalewa od tego DNA nigdy więcej odradzam na przyszłość

Dwa tyg temu byles 12 ttg na cyklu i bylo ok? https://www.sfd.pl/Jakie_środki_dobrać_do_dalszego_cyklu_-t1206183.html

Poza tym 120 gram bialka i sie dziwisz ze nie idzie?
Ciezko zrobic badania za 25 zl i sprawdzic??

Było w porządku jadę dalej pisałem wcześniej białko zwiększone w diecie tak jak kolega napisał aby zwiększyć tak zrobiłem mówię dwa strzały poszły zobaczę z czasem a na badania wybieram się w poniedziałek ... pomyśl trochę albo doczytaj a nie wyskakujesz z tekstami i wyluzuj trochę brachu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 51 Wiek 26 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2290
dmq92
Boże widzisz a nie grzmisz

Może kiedyś zauważy kim jesteś i się zlituje nad twoim istnieniem podobno jego miłosierdzie nie ma granic więc bądź dobrej myśli
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 26722 Napisanych postów 35744 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 424550
Zalewa mnie od tego DNA. To gratuluję i polecam więcej czytać. Także trochę luzu.

A mnie jak coś zalewa to głównie fala morska lub nadmiar kalorii w diecie.
Frytki na tym oleju smażysz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
blase83
Zalewa mnie od tego DNA. To gratuluję i polecam więcej czytać. Także trochę luzu.

No już mi wyj**ało tak że mam 40 % bf :) , mówiąc poważnie trochę /delikatnie jedynie mnie podlało a nie że mnie rozj**ało tłuszczem , wiesz jakoś mnie nie obchodzi czy cie zalewa jakaś fala czy twój nadmiar kalorii a tym bardziej p******enie o jakiś frytkach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
blase83

Tak jak więcej luzu tobie jakieś mniejszej samooceny supermanie ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 116 Wiek 42 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 7263
Po toku tej rozmowy widzę że chyba jednak ten enan działa :)
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 329 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 62627
Vir Proviron pakowany po 20 i 100 tabletek po 25 mg. Jakieś opinie?

Asharein

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106257 Napisanych postów 377983 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710659
Z ug uzywalem
Androchem
Bioniche
Signature

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2020-09-13 07:55:09

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 216 Napisanych postów 399 Wiek 44 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2352
Provi Rewix uzywane dziala. Bioniche tez kiedys lecialo sprawdzalo sie zawsze.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły