Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958264

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Jw

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4401
Cześć. Ktoś stosujący testosteron w GEL może polecić jakiś lab który to oferuje? Ktoś z praktyką z takim żelem może powiedzieć czy działa on podobnie do propa? Nie chodzi mi tu o anabolizm bo od tego są inne anaboliki, chodzi mi o wpływ DHT na całokształt zachowania i samopoczucia czy może on zastąpić tylko w tym działaniu propa?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Żelu to raczej żadna firma UG nie produkuje,tak więc pozostają tylko apteczne. Reszta pytan załóż swój temat z z ankieta ,ew tutaj pytaj

https://www.sfd.pl/Dyskusje_o_żarciu_,treningu_i_innych_czynnikach_przełamujacych_stagnacje_.-t1185334.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 79 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 6691
Panowie zamówić HCG Endogenic ze strony ? Już nie wiem bo 3 razy ostatnio kupiłem hcg każde lipa może
Akurat to będzie Ok? Do andro nie mam dostępu niestety

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-10-07 06:06:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Nie podajemy stronek

...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 125 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7038
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 125 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7038
Wyj**ongos
Seid1996
Panowie zamówić HCG Endogenic ze strony ? Już nie wiem bo 3 razy ostatnio kupiłem hcg każde lipa może
Akurat to będzie Ok? Do andro nie mam dostępu niestety

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-10-07 06:06:52

Idź sobie gdzie indziej takie głupoty pisać albo doedukuj się, jak działa HCG!

Przepraszam przez tel. zle mi coś stronę wyświetliło tak wiec chciałem sprostować, że chodziło mi o to, że HCG endogenic, jak i andro są pewne. Zamawiaj, skąd chcesz wydaje mi się, że tego nie podrabiają ja przynajmniej nigdy nie trafiłem na lipę z tych lab. jeszcze raz sory i pozdrawiam !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 38 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 68112
Androchem. Wiadomo środki podstawowe ok. A jak HGH od nich? Jakieś opinie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110653
tam samo jak reszta, bardzo dobre
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły