Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958120

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 1525 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 26854
Chodzi o anapolon, npp, dhb. Szykuje się do jesiennej masowki

Życie zaczyna sie po 40-stce w pier*****m bicepsie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Tonny24

A co masz do wyboru ?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 366 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24945
Tonny24

dhb chyba z każdego labu robi stany zapalne, przetestowałem z 5/6 labów i na każdym to samo w mniejszym czy większym stopniu. Niestety musiałem zrezygnować z tego środka, jak by nie stany zapalne to dla mnie mistrzostwo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10556
vexoo0104
Tonny24

dhb chyba z każdego labu robi stany zapalne, przetestowałem z 5/6 labów i na każdym to samo w mniejszym czy większym stopniu. Niestety musiałem zrezygnować z tego środka, jak by nie stany zapalne to dla mnie mistrzostwo.

Po monsterze też miałeś czy go nie brałeś ? Dhb mam na myśli od monstera .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110653
Ja dhb z andro brałem i żadnych stanów zapalnych nie miałem
1
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10556
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 32 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 330
Cześć co sądzicie o firmie Musclegraphy Nutrition ? Chodzi o peptydy czy sprawdzona firma?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
vexoo0104
Tonny24

Chyba sprawa indywidualna ,chociaż wiem że to jeden z bardziej mało komfortowych środków ale znam kilka osób co biło i mówili że jest ok
Ja biłem tylko raz z AC ale po 3 lotkach odstawka bo myślałem że mi nogi wyrwie %ale to był pierwszy wypust i był w stężeniu 150mg/ml to każdy narzekał jak zmienili na 100 już dużo lepiej ale ja już nie podchodziłem.do tego.kolezke każda 100 bolała to wskoczył na sepah tam.jedt 75 mg/ml jak dobrze pamiętam i już mówił że elegancko .nie znam się na gotowaniu soków to nie wiem czy to stężenie czy zrobienie o tym decyduje .ty możesz yc w grupie jak mój koleżka który zadnegonpropa nie tolerował dopiero nie pamiętam był takiej firmy po 2 ml I tam było jak dobrze pamiętam 50mg/ml I ten już jemu podpasowal idealnie.kolejna sprawa że dla mnie osobiście dhb to jak eq pomyłka w BB

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 11 Wiek 42 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1204
Jak jest z hcg androchemu pytam bo obecnie endogenic ale testa zmieniłem na androchem i hcg też kupie z tego samego źródła androchemu mam zamiar ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Ok

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły