Do labow premimu podchodzę w ten sposób że jak coś jest tańsze i działa super to nie przepłacam.
Np o squib złego słowa nie powiem bo brałem kilka pozycji i klasa ale drogo troszkę niestety.
Ilość wyświetleń tematu: 3530288
weexCo sądzicie o Dose generics w tej nowej odsłonie??? Mają takie coś jak Testosterone isocaproate 200mg/ml, podobno jest to estr dłuższy niz enan/cypio, ktoś coś o tym słyszał?
Mając do wyboru laby Dose i DNA co byście brali? I czy ta Aquila to faktycznie taki premium produkt że ceny 30% wyższe niż standard??
weexCo sądzicie o Dose generics w tej nowej odsłonie??? Mają takie coś jak Testosterone isocaproate 200mg/ml, podobno jest to estr dłuższy niz enan/cypio, ktoś coś o tym słyszał?
Mając do wyboru laby Dose i DNA co byście brali? I czy ta Aquila to faktycznie taki premium produkt że ceny 30% wyższe niż standard??
Mumin222U mnie lecą chłopaki dna i Dose teraz testują i same pozytywne opinie ale tego testa isocsproate u mnie nikt nie leciał.
Do labow premimu podchodzę w ten sposób że jak coś jest tańsze i działa super to nie przepłacam.
Np o squib złego słowa nie powiem bo brałem kilka pozycji i klasa ale drogo troszkę niestety.
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
stojedenMumin222U mnie lecą chłopaki dna i Dose teraz testują i same pozytywne opinie ale tego testa isocsproate u mnie nikt nie leciał.
laby premium? a czymze taki squibb bedzie sie roznil od genameda, skoro tu i tu w srodku ta sama subst czynna... hm?
nie wiem, nie moge tego pojac, takie gadanie, ze jeden lab jest premium, a inne nie. zakladajac, ze w obu siedzi co ma siedziec to co za kur.. roznica?!
ktos wbije testa e z taniego genameda, przejdzie nagle na squibb i bedzie pisal, ze squibb lepszy. nosz kur.. mac niby w czym? skoro i tu i tu testosteron. a juz w ogole smieszy mnie porownywanie labow co do wynikow testa z krwi, bo na jednym ktos ma 500 wiecej, niz na drugim, ale juz nie wazne, ze tysiac innych czynnikow moglo wplynac na inny wynik. nie wiem, dla mnie to jest jakas mistyfikacja z tymi labami.
jeszcze zrozumiem jakies drozsze w produkcji srodki, gdzie czesto lataja walki, gdzie faktycznie ktos moze czuc roznice bijac testa zamiast trena, czy metke zamiast oxy, ale w podstawach? no ja pier.dziele.
Nasz sklep
Mega promocja