Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106223
Napisanych postów
377405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1708736
Kreaxxx
pawel82
Androchem od lat już na rynku i cały czas trzyma wysoki poziom... każdy jeden środek działa bardzo dobrze także śmiało możesz być pewien mastera i one-rip...
Tylko chyba ciężej to dostać bo u mnie zniknął a też chwalilem Andro
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106223
Napisanych postów
377405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1708736
krakoviaczek
Mix med z bioniche - jakieś opinie stosował to ktoś ? W środku jest tren i master czy sam testosteron ?
winko biosira jest ok ?
tego mixa nie stosowałem ale firma już z długą historią na rynku ,to co biłem jadłem działało
orale biosiry jak metka/winko/clen i prima w tabsach na pewno ok
Szacuny
2
Napisanych postów
21
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
1700
Liver9090
Hmm ciekawe co to za guzki...ale jak mówisz ze działanie eleganckie to chyba Ok
Ziomek miał to samo, chyba było coś w rozpuszczalnikiem. Ale to było rok temu, stary wypust. Słyszałam, że to poprawili. Może to kwestia indywidualna, ale działanie bez zarzutów :)