SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3732104

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11136 Napisanych postów 51370 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Salbutamol w tym momencie z jakiej firmy? Chciałem wziąć z Androchemu, ale ostatnio słyszałem słabe opinie o oralach z ich firmy, bierze ktoś aktualnie sally i poleci dobry lab?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 89402 Napisanych postów 358218 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1650876
Agleciqq
Salbutamol w tym momencie z jakiej firmy? Chciałem wziąć z Androchemu, ale ostatnio słyszałem słabe opinie o oralach z ich firmy, bierze ktoś aktualnie sally i poleci dobry lab?

orale z andro działają elegancko leci GW teraz Sally joszka i ostaryna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2317 Napisanych postów 4850 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 44223
Agleciqq

Z IONS klepie jak trzeba, Andro też bez wpadki.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2635 Napisanych postów 13583 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 469166
Agleciqq

Pierwsze słyszę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 679 Napisanych postów 6751 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 65939
Potwierdzam przedmówców sally andro działa jak należy podobnie GW i epi z serii bateryjek
1

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 83 Wiek 37 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1114
Clomid ANDRO - można brać ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 67 Wiek 38 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 12379
kamilzaw111
Clomid ANDRO - można brać ?

Brałem 3-4 miesiące temu i było ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 268 Wiek 45 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 50262
Hcg pregnyl 5000 będzie działać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2345 Napisanych postów 24029 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399329
Nie pytasz chyba o oryginał z apteki bo to oczywista sprawa.. czy kopia od dila działa?? Moze ale nie musi, są takie co na bank nie działają
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 89402 Napisanych postów 358218 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1650876
Shaq
Hcg pregnyl 5000 będzie działać?

na 95% masz podróbe a co jest w srodku ciezko powiedziec ,jadna kopia co latała kibel totalny
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

WHEY premium