Zmieniony przez - lordknaga w dniu 7/18/2019 6:49:09 PM
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
Ilość wyświetleń tematu: 4773314
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
sHarkYydmq92diablo1Ja mam innej firmy i sam ja przebadałem. Teścia dna bije i uważam ze jest ok ale z oxa widzę ze są mieszane opinie. Oczywiście nie tutaj bo kto by się ważył.
Tak samo jak już kilka razy nawet Ty pisałeś ze ciężko o kiepskiego teścia a polecana tutaj przez niektórych vedipharma enan to sam olej. Sam brałem i badałem i przejechałem się. Tak samo jak bm dwa środki sam brałem i przejechałem się. Nie wszystko co tu się swieci rzeczywiście jest takie dobre.
Nawet gość co handluje dna sam dostaje niepokojące sygnały w tym co do oxy.
A badania to tez wiem jak są robione, przynajmniej cześć.
Mam prawo wyrażać tu swoją opinie nawet jeśli jest komuś nie na reke
1 partia dna przebadana oxy dziala mega i jest co ma byc.
Te badania to jest pic na wodę.
Sam kiedyś dzwoniłem do laboratorium i podawałem numer badania to się babeczka dziwiła o co chodzi
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
lodzianin1sHarkYydmq92diablo1Ja mam innej firmy i sam ja przebadałem. Teścia dna bije i uważam ze jest ok ale z oxa widzę ze są mieszane opinie. Oczywiście nie tutaj bo kto by się ważył.
Tak samo jak już kilka razy nawet Ty pisałeś ze ciężko o kiepskiego teścia a polecana tutaj przez niektórych vedipharma enan to sam olej. Sam brałem i badałem i przejechałem się. Tak samo jak bm dwa środki sam brałem i przejechałem się. Nie wszystko co tu się swieci rzeczywiście jest takie dobre.
Sam kiedyś dzwoniłem do laboratorium i podawałem numer badania to się babeczka dziwiła o co chodzi
No chłopie ile ty masz lat? 13 ? Myślisz że zadzwonisz podasz coś a ktoś będzie ci latał sprawdzał i podawał wyniki i dane przez telefon?
Sam wysyłałem środki sam płaciłem sam z nimi pisałem ,twierdzisz że to pic na wodę ?
lordknagaw badaniach underow to skad wiadomo ze batch np. 001 bedzie mial takie samo stezenie jak 005 ? myslicie ze oni testuja kazdy batch z osobna w piwni, jak to robia w fabrykach farmaceutycznych? trzeba wierzyc w to co jest na etykiecie i tyle, bo w kazdej chwili w kazdej firmie moze byc wpadka. oni zrobili jakies badanie danego rzutu i tyle, to znaczy ze nastepny rzut bedzie mial tyle samo, a moze zdzichu sypnie mniej w piwnicy? ja tez tutaj polecalem jedna firme przez msce bo bilem ich towar i sie na oxie wlasnie przejchalem i juz nic od nich nie wezme.
Brak podpisu
sHarkYydmq92diablo1Ja mam innej firmy i sam ja przebadałem. Teścia dna bije i uważam ze jest ok ale z oxa widzę ze są mieszane opinie. Oczywiście nie tutaj bo kto by się ważył.
Arkus Plordknagaw badaniach underow to skad wiadomo ze batch np. 001 bedzie mial takie samo stezenie jak 005 ? myslicie ze oni testuja kazdy batch z osobna w piwni, jak to robia w fabrykach farmaceutycznych? trzeba wierzyc w to co jest na etykiecie i tyle, bo w kazdej chwili w kazdej firmie moze byc wpadka. oni zrobili jakies badanie danego rzutu i tyle, to znaczy ze nastepny rzut bedzie mial tyle samo, a moze zdzichu sypnie mniej w piwnicy? ja tez tutaj polecalem jedna firme przez msce bo bilem ich towar i sie na oxie wlasnie przejchalem i juz nic od nich nie wezme.
Każdy szanujący się i swoich klientów lab powinien badać kazda partie rawow jaka przychodzi z chin czy skąd tam akurat mają i jest czarno na białym, później to już czysta matematyka,
zarabiają na tym taki hajs że nie powinno to być najmniejszym problemem,
ale tak jak mowie, każdą dostawę, bo co z tego że bierze kolejny już któryś raz od tego samego i przecież zawsze jest ok, jak to cały czas na lewo i na gębę i taki chinczyk ma wyebane bo i tak nikt nie jest w stanie mu nic zrobić,
tak czy inaczej co z tego, jak i tak nie wiemy kto to robi a kto nie, można się tylko domyślać
Gubi83Chlopaki dobry test enatan i cypionan sprawdzony I nie przereklamowany
tdudi89Gubi83Chlopaki dobry test enatan i cypionan sprawdzony I nie przereklamowany
Malo znany ale robiacy mega robote cypionate z ATO Pharma. W moim przypadku dziala rewelacyjnie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]