-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5006770

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106436 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
ziki2000
lodzianin1
Anibus czy Anubis ?

Sory Anubis

Nie miałem w ręku ale jak kojarzę to już parę latek są na rynku
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10610
Rok z tego co wiem
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106436 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
To może coś mi się pomyliło

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5670 Napisanych postów 4528 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26474
ziki2000
żeleś
ziki2000

oxymasteron mocno wali po bebechach a efekty takie sobie

Coś więcej bo substancja mocno egzotyczna w pewnych kręgach chwalona

ja brałem 2 tyg i jedynie wzrost siły był znaczący a poza tym raczej nic ,a miałem skutek uboczny jak kiedys na silnym ph tzn zaczeło odbijac mi się smrodem z ust byłem kiedys na gastroskopii i wyszło że to żółć zalegająca chyba w zołądku ...tudca pomogło ,tak samo teraz ale jednak uznałem ze za mocne dla mnie jedynie żeby zwiększyc siłę

Ten oxymasteron do czego byś porównał jeśli chodzi o sajdy właśnie te z " bebechami " i ogólnie siłę / efekty ? I czy warto wgl próbować tego

Michass90

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3614 Napisanych postów 36629 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261271
Masz odpowiedni temat od takich pytań
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 20 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 866
Jakie dobre tanie hgh możecie polecić?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 20 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 866
ziki2000
lodzianin1
Anibus czy Anubis ?

Sory Anubis

to w końcu co do tego anubis to jest git czy nie?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10610
666Szymon666
ziki2000
lodzianin1
Anibus czy Anubis ?

Sory Anubis

to w końcu co do tego anubis to jest git czy nie?

Nie sprawdzisz to się nie dowiesz . Ja po opiniach i po samym wyglądzie opakowania ( dla mnie to ważne bo jak ktoś nie oszczędza na tym tzn się przykłada a jak się przykłada to nie lab na jeden sezon , nachapać się i zmyć) myślę że będzie ok . Może wyśle ze dwa soki na badania za jakiś czas bo sam się nad nim zastanawiam .
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11183 Napisanych postów 51973 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Opakowania już trochę mniejsze.
W pl koło 2 lat, Holandia,Belgia trochę dłużej i bardziej znany.
Wart uwagi według mnie
...
Napisał(a)
Ekspert
Ja chciałem zbadać ich primo i coś jeszcze jako wyznacznik . Primo pod kątem estro ale na razie samopoczucie się ustabilizowało po Ari więc może nie będę musiał się ratować primką a poza tym jest mi nie przydatna . Mastera może zbadam i deke albo suste czy mix400 żeby zobaczyć jak precyzyjnie robią soki . Zapytam dila może pokryje część kosztów
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły