Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958151

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
Oczywiście że tak. Kiedyś i zapalniczka podgrzewaniem. I się biło
1

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10556
Dugii2
Monster tylko na etykiecie 300 badania były

Fakt że zbadanie tylko 3 środki i dwa nie trzymały stężenia, primo ideolo ale wpada brać poprawkę na te " 300" w monsterze np enan,bold,susta ale nie zbadasz nie dowiesz się na 100% .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
Dokładnie

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54756
Krystian_Wilk
LevelPl
Nie, nie powinno ;) to jest dawka czysto trt ;) pytanie czy maszyna nie widzi nandro jako testa w krwi ;) nieraz się mówiło o zakłamaniu np. estro przy trenie itd ;)

jest to jakiś trop... bo jakby założyć wersję Przemka, że dostałem propa zamiast npp, to chyba przy tak wywalonym teście powinno też wysoko pójść estro, a siedzi trochę nad górnymi widełkami?

Miałem Ci rzucić infem od podopiecznego ;) leci u niego 500 testa, 300npp panaxa wszystko. Do tego exe 12.5mg e2d. (Tyle zazwyczaj mu wystarczało exe do górnych widełek przy 500testa) jakby w NPP siedział testosteron to estro wywaliło by w kosmos a jest stabilnie cały czas, łap wynik niżej żeby nie było że kocopoly zmyslam i pimpuje już nieistniejący lab ;)

5

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10556
Tu bym się raczej problemów w źródle doszukiwał a nie u producenta. Nie wiadomo skąd towar , czy plomba była czy ktoś etykiety nie odklejał choć mały by miał na tym zarobek bo to i to tanie dość bo szczerze jak panax robił dobre primo, mastera,oxe ,treny to wątpię że propa do npp zatankowali celowo .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 59 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4249
LevelPl, dzięki za wrzutkę. Jestem już spokojny o towar
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Witam szanownych panów :)
Znacie lab Medina?? Wiecie coś o tym labie? Niestety, ale ions i monster jak i panax się wyczerpały. Usłyszałem gdzieś, że Medina, to będzie zastępca monstera, ale wiadomo jak to jest z tym, co się słyszy tu i tam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Medina to jest dłużej na rynku niż był monster to jak ma być w zamian ?
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Tak w zamian jak każdy inny lab że dil zamiast monstera ma Medine oba na m więc się zgadza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Mumin222
Tak w zamian jak każdy inny lab że dil zamiast monstera ma Medine oba na m więc się zgadza

Jasno i wyraźnie napisałem, że tak słyszałem, a że nie znamediny, to nie wiedziałem, że są na rynku dłużej niż monster. Tak spokój byki, bo was ponosi
Generalnie dzięki za odpowiedzi.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły