To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5465716

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 592 Napisanych postów 652 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4128
Jakies nowe informacje o DNA lab ? ,dalej wisze z wyborem tury ,moj dil nie ma z egzogena co lece inj teraz ,ma ten nowy i pare innych ale ten wychodzi korzystnie finansowo .

Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965416
lk19991
Jak wypadaja srodki z Kuwait Pro w stosunku do Ionsa czy Nexium?

Test enan i antek oral Kuwait działają bardzo dobrze , bite i jedzone osobiście...w moich otoczeniu ludzie z innych środków równie bardzo zadowoleni...
Do Ions porównania nie ma , nie biłem ich środków...
Co do Nexium , test jak test , klepie dobrze....

Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-03-02 10:29:29
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 29 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1888
AdamKO84
Jakies nowe informacje o DNA lab ? ,dalej wisze z wyborem tury ,moj dil nie ma z egzogena co lece inj teraz ,ma ten nowy i pare innych ale ten wychodzi korzystnie finansowo .

Przeszedłem z 3 tygodnie temu z Platinium na DNA i pierwsze dwa tygodnie jakby odczucia lepsze. Muszę skończyć zobaczyć jak wyniki wyjdą a nie mam za bardzo kiedy :/ bo gadać to sobie mogę :) lecę enana, cypio, deke i bolda i moim zdaniem lab godny uwagi :)
...
Napisał(a)
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10155 Napisanych postów 30041 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 610319
Niepokorny
Witam Ponowie z czego celować w takie soki: bold, npp. Do wyboru mam Swiss,Ions, AndroChem?

swiss ions ok nadro tez bedzie ok , masz dobre laby
...
Napisał(a)
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10155 Napisanych postów 30041 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 610319
lk19991
Jak wypadaja srodki z Kuwait Pro w stosunku do Ionsa czy Nexium?

celuj w to co dłuzej na rynku i nie ma negatywów czyli ions nex
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Wiek 6 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 601
Co myslicie o propie z platinium labs i euro pharma?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107445 Napisanych postów 380056 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716659
Propa słabego trafić to raczej ciezko

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Wiek 6 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 601
a jakies roznice miedzy tymi firmami? Czy znikome?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 361 Napisanych postów 525 Wiek 45 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3162
Zawsze sa jakie sroznice miedzy labami, cena stezenia bole czy nie boli dostepnosc czystosc itd, ktory lepszy to nie podpowiem bo w mojej okolicy nie ma zadnego z tych labow akurat.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1615 Napisanych postów 3803 Wiek 46 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 40117
Jaki Clomid warty uwagi z UG? Androchemy itd warte to uwagi? Ktoś się tym odblokowywał?