-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4998558

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 70 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3441
Michass90
tonynysa
lodzianin1
Badaj całkowity, nie wiem po kija zmieniałeś firmę

Bo nie było już vertex , osoba od której brałem napisała mi że stworzyli własny lab i nazywa się anabolic cheat i mają tylko to ... a więc wzielem bo ostatniego strzała vertexa miałem ... vertex mieli dobry ,napewno oryginał... napisał mi że może mi wysłać wyniki badań tego anabolic cheat ale.... przecież można co innego wysłać na badania a co innego sprzedawać ludziom .... takie badania są wiarygodne dla mnie tylko wtedy gdy sam je zrobię... pozdro

Hahaha to nieźle ktoś zrobił Cię w *hu*** vertex jest caly czas bynajmniej osoba od której biore ma cały czas vertex .
A to anabolic cheat to jakieś gowno co sie na necie oglasza na fb itp także gratuluje

Nie napisałem że vertex nie istnieje ,tylko że osoba od której brałem już niema vertexu , o to mi chodziło... a czy mnie zrobił w h**a ? Hmm wiedziałem że jest ryzyko bo pierwszy raz brałem coś nie sprawdzonego, wzięlem 2 flakony na próbę za ł ,dobrze zarabiam w euro i w h**u mam te . zresztą jeszcze 1 flakon nie otwarty mam , mieszkam w DE i zaraz komuś odsprzedam ten flakon i zwróci mi się za 2 a więc jakoś bardzo oszukany się nie czuje , czasem trzeba coś sprawdzić żeby się dowiedzieć czy jest dobre a czy jest dobre czy gowno to się dopiero okaże jak badania zrobię . sam się zajmuje produkcją czegoś i wiem że trzeba być d****em żeby na początku działalności sprzedawać ,, lipę,, bo ktoś kupi raz i drugi raz nie przyjdzie tymbardziej że nikt nie kupi dużej ilości czegoś nie sprawdzonego ... a pieniądze w produkcję trzeba zainwestować... ja wolę mniej zarobić na początku ale żeby mój produkt był najwyższej jakości bo tylko tak się rozwijasz... już nie wspominając o tym że testosteron jest tak tani w produkcji że mało kto to podrabia ...

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-07-07 05:04:09
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51969 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Sezonowe laby właśnie robią lipę,potem ino nalepkę /kartonik zmieniają
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110749
Akurat on ciągle głupio komentuje więc się nie przejmuj. Zobisz badanie i będziesz widział jak z poziomem testa względem poprzednich
2
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
Nie podajemy cen na forum

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5668 Napisanych postów 4526 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26457
SięNiePoddawaj
Akurat on ciągle głupio komentuje więc się nie przejmuj. Zobisz badanie i będziesz widział jak z poziomem testa względem poprzednich

Myślisz ze miałem zamiar go wyśmiać ? To chyba rzeczywiście jesteś głupi albo rozumiesz tylko to co chcesz zrozumieć

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4795 Napisanych postów 5716 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53139
Hamuj synek Jest to zarzut ad hominem, który nie wnosi nic do merytorycznej dyskusji. Jeśli uważasz, że źle zrozumiał twoje intencje, mógłbyś to wyjaśnić w bardziej konstruktywny sposób, zamiast obrażać. A najlepiej napisz to mu na PW, a nie śmieć już w tym temacie.
9
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 1645 Wiek 7 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 100321
Anabolic Cheat biorę i działa
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 244 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3730
Ktoś miał styczność z gh z firmy crystal project ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 350 dni Przeczytanych tematów 538
Brał ktoś testa Pharma Lab?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 733
Czy znacie taką firmę Minotaur Pharma testosteronu priopianate 1ml ampuła ? jak sprawdzić czy kapsułki są oryginały?
Co sądzicie na cykl po 41 roku życia

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-07-08 19:37:38
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Crearose
Polecane artykuły