Michass90tonynysalodzianin1Badaj całkowity, nie wiem po kija zmieniałeś firmę
Bo nie było już vertex , osoba od której brałem napisała mi że stworzyli własny lab i nazywa się anabolic cheat i mają tylko to ... a więc wzielem bo ostatniego strzała vertexa miałem ... vertex mieli dobry ,napewno oryginał... napisał mi że może mi wysłać wyniki badań tego anabolic cheat ale.... przecież można co innego wysłać na badania a co innego sprzedawać ludziom .... takie badania są wiarygodne dla mnie tylko wtedy gdy sam je zrobię... pozdro
Hahaha to nieźle ktoś zrobił Cię w *hu*** vertex jest caly czas bynajmniej osoba od której biore ma cały czas vertex .
A to anabolic cheat to jakieś gowno co sie na necie oglasza na fb itp także gratuluje
Nie napisałem że vertex nie istnieje ,tylko że osoba od której brałem już niema vertexu , o to mi chodziło... a czy mnie zrobił w h**a ? Hmm wiedziałem że jest ryzyko bo pierwszy raz brałem coś nie sprawdzonego, wzięlem 2 flakony na próbę za ł ,dobrze zarabiam w euro i w h**u mam te . zresztą jeszcze 1 flakon nie otwarty mam , mieszkam w DE i zaraz komuś odsprzedam ten flakon i zwróci mi się za 2 a więc jakoś bardzo oszukany się nie czuje , czasem trzeba coś sprawdzić żeby się dowiedzieć czy jest dobre a czy jest dobre czy gowno to się dopiero okaże jak badania zrobię . sam się zajmuje produkcją czegoś i wiem że trzeba być d****em żeby na początku działalności sprzedawać ,, lipę,, bo ktoś kupi raz i drugi raz nie przyjdzie tymbardziej że nikt nie kupi dużej ilości czegoś nie sprawdzonego ... a pieniądze w produkcję trzeba zainwestować... ja wolę mniej zarobić na początku ale żeby mój produkt był najwyższej jakości bo tylko tak się rozwijasz... już nie wspominając o tym że testosteron jest tak tani w produkcji że mało kto to podrabia ...
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-07-07 05:04:09