-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4991550

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4397 Napisanych postów 2549 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 35141
Dobry i sprawdzony ment?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 751 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7368
azazelll
nie próbowałem nic z tego labu, wiec nie moge złego słowa powiedzieć. Ale przejrzałem ofertę i widze dhb 200/ml. Więc dla mnie dziekuje za taki lab.Kazdy troche kumaty w dhb wie o co chodzi.

Żeby to tylko DHB było problemem to pal go licho, ale niejasności jest conajmniej przy kilku środkach.
Niestety ale DNA samo strzelilo sobie w kolano, po tylu wpadkach i celowym oszuiwaniu klienta raczej ciezko bedzie wyjść na prostą i odrobić zaufanie konsumenta.
Szykowałem się na ich T400 i DHB ale po rozmowach z kilkoma osobami i kilkoma niezgodnościami deklarowanymi a faktycznymi, ostatecznie odpuściłem.
Czas zweryfikuje. Oby obrali właściwy tor i przestali walić w gumę
6

Ciężko jest lekko żyć

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 518 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 58678
Wojtekorzen
Dobry i sprawdzony ment?

Wojtek z andro jest naprawde dobry ment. Testowałem i git.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4397 Napisanych postów 2549 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 35141
azazelll
Wojtekorzen
Dobry i sprawdzony ment?

Wojtek z andro jest naprawde dobry ment. Testowałem i git.

Jak testowany to dobra informacja bo z Andro przynajmniej nie ma problemu z dostępnością.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Dwóch kumpli biło DNA enana i suste i bardzo chwalili ale słyszałem też opinie, że podstawy bdb ale droższe środki już słabiej, coś jak genamed...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 239 Napisanych postów 212 Wiek 55 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 8178
genamed to akruat drozsze srodki ma bardzo dobre akutalnie, treny mają teraz bardzo dobre, boldek też bardzo dobry. mam wrazenie ze lepsze niz 2-3 lata temu, a bije genaemda juz dobrych pare lat
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 239 Napisanych postów 212 Wiek 55 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 8178
oxa genamed ostatnie badania 9mg/tab i 10 lat na rynku? dna swiezynka i juz jakies afery
2
...
Napisał(a)
Ekspert
genamed pamietam w tylko jedna wpadke z trenem e pare lat temu to dil wymienil towar na nowy bez marudzenia zadnego sam kazal zwrocic jak wyszlo ze cos nie halo, nie tlumaczyli tego bledem na etykiecie tylko wszytsko wycofali i wymieli. androchem chyba zrobil kiedys podobnie i takie zachowanie sie chwali
1
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 64 Wiek 49 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 591
kosta83
Dwóch kumpli biło DNA enana i suste i bardzo chwalili ale słyszałem też opinie, że podstawy bdb ale droższe środki już słabiej, coś jak genamed...

ja z genameda nigdy się na niczym nie zawiodłem , tylko ostatnio dill go nie ma wiec trzeba brac co innego , a szkoda bo cena/jakość kozak
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3847 Napisanych postów 6382 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 174221
ganamed brałem wiele razy dna teraz leci enan deka i bold działa tez jak trzeba
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły