To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5475731

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9318 Napisanych postów 83836 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 708762
Oxa akurat nie ma nic wspólnego ze zdrowiem , jakaś taka dziwna opinia krąży i wszyscy myślą ze to cukierki
1

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 407794
Ten dział się po woli mija z celem... I bdb dla nas. Bje prawie trzy lata. W tym czasie tylko na na MEDINE narzekałem. Z jednej strony najlepsza metka ever. Przez ponad dwa lata wbiłem gramy soku i na pewno ktoś mnie posadzi o pimp. Mam to w dupie. Od dwuch lat się opieram z moją brygada na Ions, Vertex, doszła wellona. Takie klimaty się poroboily nie halo...
1

OnGear

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7342 Napisanych postów 17449 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 404503
w moich rejonach to ions, vertex maja najlepsze opinie, o tej wellonie nie slyszalem jeszcze nic a sam chwalilem kilka labow w przeszlosci az do niedawna, bo sam sie nadzialem, to ze cos mialo dobry wypust nie oznacza, ze dobry bedzie zawsze i zawsze brand moze sie sp******ic
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 68 Wiek 44 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2527
Krzychu79
Ten dział się po woli mija z celem... I bdb dla nas. Bje prawie trzy lata. W tym czasie tylko na na MEDINE narzekałem. Z jednej strony najlepsza metka ever. Przez ponad dwa lata wbiłem gramy soku i na pewno ktoś mnie posadzi o pimp. Mam to w dupie. Od dwuch lat się opieram z moją brygada na Ions, Vertex, doszła wellona. Takie klimaty się poroboily nie halo...

co nie tak z medina?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 407794
Źle ugotowany sok był. Moja głupota, że to biłem.
1

OnGear

...
Napisał(a)
Ekspert
Żeby nie było że anty pimp uprawiam! Środki działay super. Cypio co wtedy biłem, było źle ugotowane. Absutnie nie krytykuje labu. Ba to moja najlepsza metka ever. Teraz bo mie się nie chce wymienić, co post Vertex,
Ions, naxium, Genamed, Androchem, BM...towar działa

OnGear

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 309 Napisanych postów 1001 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 27373
robertjudi
Panowie jak orale z genamed się maja? Głównie chodzi o turę i winstrol

smialo :)
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 212 Wiek 34 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 7920
Panowie tura z DNA Androchem czy Alpha Dębica ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965416
OpatGD
Panowie tura z DNA Androchem czy Alpha Dębica ?

Alpha Dębica..? chyba Alpha Zeneca...jeśli tak to wszystkie te laby mają świetną ture...rzuć monetą...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52072 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
A może Alpha Dębica to nowy lab o którym jeszcze nic nie wiemy : D

Zmieniony przez - Wasyl__ w dniu 2019-06-04 08:36:02
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Twój rok
Polecane artykuły