CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5125167

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 832 Wiek 41 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10707
Że wam prądu nie szkoda na odpisywanie temu kosmicie...
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Piękny/młody
Że wam prądu nie szkoda na odpisywanie temu kosmicie...

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5730 Napisanych postów 4560 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26910
Natural100procent
Michass90
Natural100procent
Michass90
Patriotaa
Ciekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo

Przecież to jakiś gimbus jest

Zróbmy tak.
Wrzuć w moim temacie zdjęcie swojej sylwetki, a ja wrzucę zdjęcie swojej pod koniec cyklu i się przekonamy, który z nas miał więcej racji, ok?
Jeśli nic o mnie nie wiesz i pozwalasz sobie na tego typu komentarze w moją stronę, to jedynym gimbusem z nas dwóch, to jesteś właśnie ty, kolego drogi. Nie znam Cię, więc nic więcej o tobie nie powiem, sam o sobie powiedziałeś swoim zachowaniem wystarczająco.

Ale no chłopie przecież ty sie podniecasz placebo więc o czym mowa ? Jak mam inaczej to ocenić ? Gdzie jeszcze sam piszesz ze jesteś podatny na placebo

Pl realia to nie jest grupa od tego rodzaju wymiany zdań. Chcesz ze mną porozmawiać? Zapraszam do mojego tematu, albo na priv, a tutaj nie zasmiecajmy. Za bardzo szanuję tą grupę i jej użytkowników.

Po drugie . Nie miałem zamiaru Cię obrazić bo nie wiem kim jesteś widziałem Twoja sylwetke w Twoim temacie na temat sylwetki nie wypowiedziałem się . Ale pisząc gimbus miałem na myśli takie zachwycanie sie samym placebo czy tym ze wchodzisz na towar i po tygodniu widzisz ogromne zmiany gdzie tak naprawde mogłeś być na plusie kalorycznym złapałeś ze 2kg czy wegli więcej zjadłeś, sluchaj tez tak mam ze jak kilka dni jestem na wiekszym plusie kalorycznym i wiecej wegli wleci tez sie wydaje bardziej " pełny " więc jesli poczułeś sie obrazony to sorry ale miałem na myśli tylko takie wiesz " podniecanie się "

Michass90

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 134 Wiek 31 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 6626
Panowie, jakiego labu Anavar (Oxa) byście polecili? Nie chciałbym przypadkiem wskoczyć na jakąś mieszankę wina z metą.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 41 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 68418
Myślę, że z Androchemu powinno być co ma być. Ja brałem i myśle że była tam Oxa
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4810 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
pyrson123
Panowie, jakiego labu Anavar (Oxa) byście polecili? Nie chciałbym przypadkiem wskoczyć na jakąś mieszankę wina z metą.

Panax, Andro, IONS.
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 876 Napisanych postów 1931 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29805
HCG z Endogenic? Ktoś stosował?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11186 Napisanych postów 52002 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Tak te 2500 iu śmiało bierz
3
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 126 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7240
colin2000
HCG z Endogenic? Ktoś stosował?

ja stosowałem dobre hcg :)
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 784
Do tematu andro z "żółtym" olejem.
Od kilku lat zamawiam z jednego źródła i zawsze było bardzo dobrze. Zawsze testy były "przezroczyste" i działo jak miało działać. Ostatnio zamówiłem z tego samego źródła i dostałem właśnie tego "żółtka" seria wybita na nim jest wcześniejsza niż co zamawiałem kilka miesięcy nawet do tyłu. No i niestety ale jest bolący, biłem przez swoje życie różne wynalazki no i to jest trzeci taki przypadek, że można powiedzieć dupę urywa. Nie tylko ja mam taką opinię o tym andro teraz ale inni moi znajomi tak samo. Kwestia oleju? Nie wiem. Bardziej bym obstawiał coś spieprzone z ilością alko w butli albo jakiś syf się dostał przez nieprawidłowości higieniczne... W każdym bądź razie miałem 3 strzały z tego żółtka w dodatku zmieszane z boldem i deką i to samo. Niestety ale chyba czas się rozejrzeć za innym pewnym źródłem...

Zmieniony przez - pmip25 w dniu 2024-06-27 17:01:54
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

fru
Polecane artykuły