-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4998431

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10580
Ja wyśle coś z Anubisa do labu , etykiety zrywam i bawimy się . Prezentuje się pięknie , zobaczymy jak z zawartością . Będzie dobra alternatywa jak się uda , przynajmniej dla mnie .
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51969 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Xades111
Tren ions czy androchem? I ogólnie środki,który lepszy lab?

Oba
Zastanów się ino co wolisz bardziej ampółke czy fiolke
,, ampułki" ;)

Zmieniony przez - Jacoo88 w dniu 2024-05-13 13:52:21
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 686 Napisanych postów 3562 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 134930
Msoko65
Biały89
ktoś poleca dobre przebadane HMG ?

A tak w ogóle to jest w czym wybierać ? Ja to underowe tylko andro widziałem hmg .

Monster też ma, ale bardziej andro mnie przekonuje - myślałem że ktoś poleci jakiś inny lab .A obecnie z andro nie mam ... przynajmniej ja
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8360
Dugii2
Arikes
Dugii2
LevelPl
Mam dwojke więc wystarczy

Cienki Bolek z ciebie ja 4. Cała banda na bombie

Hcg co 4 tyg biłeś? Na cyklu urobiles czwórkę szkrabow? A podobno to nie możliwe
JAK to jest z tym potomstwem na cyklu można i się da bo większość twierdzi że nic z tego nie bedzie

Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-05-12 19:24:43

HCG bije żadko zależy co leci. Jak sam teść to wogle zadko. I to nie jest miesiąc tylko np pół roku albo i lepiej i jaja są ok gorzej jak zacznę walić NPP rękę trena tu już bije HCG częściej. Jak widzisz bije towar kupę lat. A dzieci mam zdrowe i wszystkie na cyklu. Wieloletnim to mit że się nieda wystarczy na cyku więcej HCG. I dobry cynk i gotowe przynajmniej w moim wypadku.

Ja hcg bije 5000 iu co 5tyg i jets wszystko ok kilku znajomych na tesciu zaobserwowało zmniejszenie się jąder a ja macałem co tydzień i zero zmian. Jeden też walił teścia i dece to po 2mscach miękki gibon miał i nie stawał mu tak prężnie, może sobie wkręcał a może to deca tak na niego działała. Dlaczego tak się dzieje po dece.?

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6740 Napisanych postów 16835 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399983
'deca-dick' w wyszukiwarke
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 186 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4712
Deca dick.
1
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22091 Napisanych postów 31933 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886000
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1292 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27130
Arikes
Dugii2
Arikes
Dugii2
LevelPl

Hcg co 4 tyg biłeś? Na cyklu urobiles czwórkę szkrabow? A podobno to nie możliwe
JAK to jest z tym potomstwem na cyklu można i się da bo większość twierdzi że nic z tego nie bedzie

HCG bije żadko zależy co leci. Jak sam teść to wogle zadko. I to nie jest miesiąc tylko np pół roku albo i lepiej i jaja są ok gorzej jak zacznę walić NPP rękę trena tu już bije HCG częściej. Jak widzisz bije towar kupę lat. A dzieci mam zdrowe i wszystkie na cyklu. Wieloletnim to mit że się nieda wystarczy na cyku więcej HCG. I dobry cynk i gotowe przynajmniej w moim wypadku.

Ja hcg bije 5000 iu co 5tyg i jets wszystko ok kilku znajomych na tesciu zaobserwowało zmniejszenie się jąder a ja macałem co tydzień i zero zmian. Jeden też walił teścia i dece to po 2mscach miękki gibon miał i nie stawał mu tak prężnie, może sobie wkręcał a może to deca tak na niego działała. Dlaczego tak się dzieje po dece.?

Bo nandrolony wywalają prolaktynę dlatego korzeń robi się mieki i libido siada trzeba zbijać prolaktynę
1

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 401 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6847
Bije cały czas HCG andro z czystego zaufania do tej firmy ,ale tak się zastanawiam czy nie kupić panaxa, bo cenowo wychodzi 2:1 dla panaxa ;d
Chłopaki widzę polecacie te HCG .. A moze badał ktoś stężenie ostatnio tego ? I byłby skłonny uchylić rąbka tajemnicy :)
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8360
Dugii2
Arikes
Dugii2
Arikes
Dugii2
LevelPl

Bo nandrolony wywalają prolaktynę dlatego korzeń robi się mieki i libido siada trzeba zbijać prolaktynę

Mi po samym cypio prolke wywalało i estro ponad normę.

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Crearose
Polecane artykuły