SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3531506

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 773 Napisanych postów 18741 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 154979
paletak
Pytanie do osób, które brały DHB
Jakie laby oferują bezbolesną wersje tego środka ?
Jak z Estradiolem ? Obniżał u Was ?

Squib

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 258 Napisanych postów 338 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2569
DHB Melia i Panax bez gwajakolu i bez stanów zapalnych, zero wpływu na estro choć podobno jestem wyjątkowy bo Prima też miś estro nie rusza ani ment nie podbija.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 325 Napisanych postów 1929 Wiek 40 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 67718
Squib bezbolesny, Saturn również, soda u mnie na flakon to 2 razy było czuć miejsce iniekcji i raz dis mocno bolał, mały stan zapalny. Pojawiło się to pod koniec flakonu dopiero a początek bez problemu
I estro w dół po dhb ale nabicie trzyma mocne... Dla mnie środek bez szału ..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 145 Napisanych postów 560 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 7155
Panowie dobrze mi się o oczy obiło że kiedyś ktoś wrzucił tu badania primki panaxa? Ogólnie chodzi mi o legitny towar warty zaiteresowania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 267 Wiek 46 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 8338
Androchem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 145 Napisanych postów 560 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 7155
Z andro mam ten problem ze o ile panax jest tzw underdogiem z dobrą jakością i tym bardziej ceną o tyle właśnie zakup andro nie uważam za dobrą ofertę biorąc te same warunki pod uwagę. Jedni tu pimpują andro,inni panaxa ja wybieram lepszą ofertę skoro tu i tu jest to co ma być . Szczerze nigdy nic nie miałem z andro i raczej szybko to się nie zmieni .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20729 Napisanych postów 30117 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 861135
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 173 Wiek 27 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 4095
Z czego bijecie HCG? Jak w ogóle sytuacja z polskim Pregnylem? Dostępny, jeśli tak to jak cenowo? zaporowo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 352 Wiek 25 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3686
Zamawiał ktoś odżywki ze strony anabole.pl? Zamówiłem cypio, T3 i deke, a przyszedł tren. Nie wiem czy oszuści czy po prostu pomyłka... Jeśli nie można podawać strony internetowej z góry przepraszam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 313 Napisanych postów 415 Wiek 32 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 11163
malydzik96
Z czego bijecie HCG? Jak w ogóle sytuacja z polskim Pregnylem? Dostępny, jeśli tak to jak cenowo? zaporowo?
Przerabiane HCG andro, actiza i panax śmiało mogę polecić te 3 firmy
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

WHEY premium