Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11
Napisanych postów
70
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10269
celebi2000
Wyskoczyła mi ostatnio reklama Hermes pharma dość ciekawe cenki mają i widzę ,że ciagle jakieś nowości. Wiadom jak to stronki z neta nie przekonują do końca . Ktoś wbijał coś od nich albo może się wypowiedzieć na temat firmy ?
Ja używam od ponad roku. Wysyłka w 2 dni plus gratisy.
Przeszedłem przez T cypio T e teraz T400 i deca. Już czeka Tren a ale to za ok 1.5 miesiąca. Wbijam też ich HCG od samego początku.
Szacuny
11
Napisanych postów
70
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10269
Dugii2
celebi2000
Wyskoczyła mi ostatnio reklama Hermes pharma dość ciekawe cenki mają i widzę ,że ciagle jakieś nowości. Wiadom jak to stronki z neta nie przekonują do końca . Ktoś wbijał coś od nich albo może się wypowiedzieć na temat firmy ?
Syf
Dlaczego syf?
Dokładniej poproszę info który środek syf bo używam kilku i może mi zdrowie uratujesz ;)
Który używałeś?
Szacuny
253
Napisanych postów
1174
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22563
Jeżeli to forum ma być choć trochę wiarygodne, to jeżeli jakiś mistrz cietej riposty napisze słowo "syf", "kibel", czy co tam wymyśli, to niech przynajmniej w kilku słowach uzasadni dlaczego. Nie badałem Hermesa i nie zamierzam, ale przetestowałem z ciekawości base i metę inj i wszystko działa (choć śmierdzi niemiłosiernie) :).
Szacuny
11
Napisanych postów
70
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10269
Dlatego poprosiłem o rozwinięcie bo naprawdę ich używam. Poza tym wszedłem na ich stronę i pokazały się badania. Wiadomo że wysłali tak żeby się zgadzało. Wiadomo że większości nie będzie pasowało laboratorium. Będzie dużo innych zapewne czynników. Nie znam się na tym przyznaje. Ale wystarczy kupić zrobić badania i ich udadzić jak się ma ochotę. Jestem tu od kilku lat a ich używam ponad rok stale. W tym na bombie ale i dużo na mostku przez kontuzje itd. Badania robię i się zgadzają. Zawodowcem nie jestem w kulturystyce i do zawodów się nie przygotowuje ale dla mnie ich środki są ok. Przynajmniej te które używam.
Szacuny
253
Napisanych postów
1174
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22563
Pewnie tak. Przestrzegam osoby, które się trochę kryją ze środkami przed bliskimi, bo wyjdzie od razu po smrodzie w mieszkaniu, nawet z końcówki igły. Natomiast co do tego Hermesa, to można założyć że testy będą działać. Ale to założenie. Zasadniczo mamy tu laby sprawdzone i bez rozkminiania czy działa.