Złap SUPER OKAZJE! SPRAWDŹ TERAZ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5384246

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 149 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9354
Masteron z Soda? Ktoś coś?:>
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 447 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 12030
Dobry master w zeszłym roku przerabiany, śmiało bierz
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 4 lata Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2130
Tren E. oraz Boldenon z Panax ? Jakieś doświadczenia ?. Panax trzyma poziom czy celować w coś pewniejszego ?
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 278 Wiek 46 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 20001
Vitkacy2324
Tren E. oraz Boldenon z Panax ? Jakieś doświadczenia ?. Panax trzyma poziom czy celować w coś pewniejszego ?

Panax bardzo dobry mozesz spokojnie brac
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 171 Wiek 45 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1131
michal1407
Od długiego czasu leciałem srodkach na DNA,w obecnej chwil brak dostepu, teraz potrzebuje test i tren, robie wieksze zapasy dostep mam do Ions, Vertex, Nexium Genamed, Aquila i poleca mi SODA Lab. miałem z nexium tren długi i po inj. strasznie dupsko nap*****lało

Aquila bedziesz zadowolony dobre testy/treny
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2515 Napisanych postów 8350 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100413
white91

Śmiało, lab na bd poziomie

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1840 Napisanych postów 1950 Wiek 30 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 13303
white91

hula bdb
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52061 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
michal1407
Od długiego czasu leciałem srodkach na DNA,w obecnej chwil brak dostepu, teraz potrzebuje test i tren, robie wieksze zapasy dostep mam do Ions, Vertex, Nexium Genamed, Aquila i poleca mi SODA Lab. miałem z nexium tren długi i po inj. strasznie dupsko nap*****lało

Praktycznie kazdy, osobiscie stawiam na Aquile dziala i nie boli
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 49 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9137
Joł madafaka ! Panowie krotkie i szybkie pytanko , jak teraz wypada Alpha Pharma ? Duzo walkow lata jak kiedys ? Czy sytuacja sie ustabilizowała i mozna trafic na orgi , a jesli orgi to jak to wyglada w efektach ? ;)

Pozdro

Zmieniony przez - Frankiln062 w dniu 2022-03-17 09:26:49
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 361 Napisanych postów 525 Wiek 45 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3162
Ori ap ceny zaporowe [podobnie balkan) a to co lata ma normalne ceny takze wiecej niz pewne ze to kopia, z dzialaniem nie wiem dawno temu odbilem od alpy jak nacialem sie na wala antka i deki,
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

swieta
Polecane artykuły