Lada dzien cos wiecej bede mogl powiedziec.
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Ilość wyświetleń tematu: 4775572
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
krzykacz2x podchodziłem do trena e i 2x odstawiłem, nie dla mnie pozycja. Zastanawiam się nad master e do primo później, jakieś widoczne odczucia/różnice pomiędzy p / e ..?
matisonekJakie firmy godne polecenia jeśli chodzi o masteron I oxe?
jowwwPanowie, w jakie firmy teraz warto celować? Trochę wpadłem z obiegu.
mike.bajksiema, chcialem zapytac jakie sa opinie o firmie Kuwejt? pojawila sie ta firma u mnie w IRL, ale nie mam zadnych opinii, a dillowi to nie warto wierzyc, bo dla niego wszystko pewnie jest super
dmq92krzykacz2x podchodziłem do trena e i 2x odstawiłem, nie dla mnie pozycja. Zastanawiam się nad master e do primo później, jakieś widoczne odczucia/różnice pomiędzy p / e ..?
E trzeba dac więcej. Jest mniej agresywny, wolniej wchodzi i tyle w sumie z różnic według mnie.
Wolałbym jendak krótki. Teraz lecę ionsa długiego Ale jak się skończy przeskocze na krótki chyba
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-02-25 07:19:47
marianzulekdmq92krzykacz2x podchodziłem do trena e i 2x odstawiłem, nie dla mnie pozycja. Zastanawiam się nad master e do primo później, jakieś widoczne odczucia/różnice pomiędzy p / e ..?
E trzeba dac więcej. Jest mniej agresywny, wolniej wchodzi i tyle w sumie z różnic według mnie.
Wolałbym jendak krótki. Teraz lecę ionsa długiego Ale jak się skończy przeskocze na krótki chyba
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-02-25 07:19:47
Dla mnie najwieksza roznica to jest pod wzgledem ingerencji w uklad pokarmowy a dokladnie przy trenie E czesto wystepuje relfuks zoladka.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]