Plus proszę uzupełnić wiek w profilu !!!!
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4695807
wincolSmero30Actiza to kibel warty max 10zl bo cała paczkę trzeba wbić w tydzień , a na odblok potrzebne jest 15 opakowań . Kibel tak jak każdy inny piwniczniak , a histore że ja zrobiłem odblok czy mój kolega zrobił są mało wiarygodne . Rozumiem że są tu osoby co mają tego w domu kartony ale taki to biznes w dzisiejszych czasach że ciężko g**** komuś wciskać bo można to sprawdzić , zweryfikować . Miała być zrzutka na badanie HCG uderowych , coś niemrawo to idzie , skończyło by się wciskanie bzdur o puchnących jajach na Actiza
A.co jest niby złego w underowym hcg skoro firmy robią dobre środki od propa po gh nie raz badane ? Tu też powiesz ze to nic nie warte "powniczniaki" a jak ktoś pochwali to ma zaraz w tym interes ?
Moze wytlumacz swój tok myślenia to się czegoś ciekawego dowiemy
franekyetiCzasy są inne niż 15 lat temu technologia też.I to nie jest tak że under nie potrafi już zrobić dobrego HCG albo GH no ale każdy ma prawo bic co chce :) bez spiny Panowie
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
e-liteŁaduje HCG actizy i jaja działają jak powinny %) No ale teorie spiskowe na sfd to norma