CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5110874

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 614 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23730
parej
HCG Shree (Ovigil - HP 5000 IU) dobre?

Zmieniony przez - parej w dniu 2024-01-08 09:03:56

Jak dla mnie jest ok
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1294 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27285
Działa

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8367
Elephant pharma brał ktoś dobry lab?

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 94 Napisanych postów 376 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 25074
Arikes

Dość słabe opinie słyszałem, ale nie brałem osobiście.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 954 Napisanych postów 603 Wiek 22 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 14378
Elephant z tego co słyszałem nie zbyt dobry, poszukaj czegoś pewniejszego typu , Ions,Monster,Nexium,Panax
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 230 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11901
Sector27
Monster Lab, opinie?
obecnie przerzuciłem sie z andro na monstera dokładnie cypio i jest git bezbolesne strzały i jest to co ma być możesz śmiało brać lab zbiera dobre opinie też na początku myślałem ze to kolejny wynalazek ale wziąłem na próbę i tak już zostało i nie narzekam
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 832 Wiek 41 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10704
Faktycznie cypio to najlepszy wyznacznik labu ...
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 242 Napisanych postów 800 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13145
vexoo0104
Arikes

Dość słabe opinie słyszałem, ale nie brałem osobiście.

Ja słonika narzekali ponieważ stany zapalne były.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1282 Napisanych postów 2085 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 55467
Stany zapalne to też kwestia przyzwyczajenia mięśni na dany produkt ;) mi po pierwszy kilkunastu strzałach po omce dupę urywało później był luz ;) a po primce, masterze z panaxa zero dyskomfortu;) omka się skończyła i wrzuciłem cypio z panaxa i dupa znowu jak u murzynki xD a teraz już prawie zero doskomfortu ;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
LevelPl
Stany zapalne to też kwestia przyzwyczajenia mięśni na dany produkt ;) mi po pierwszy kilkunastu strzałach po omce dupę urywało później był luz ;) a po primce, masterze z panaxa zero dyskomfortu;) omka się skończyła i wrzuciłem cypio z panaxa i dupa znowu jak u murzynki xD a teraz już prawie zero doskomfortu ;)

Organizm do wszystkiego się przyzwyczai ale lepiej unikać tych firm i srodkow które u większości powodują stany zapalne :)

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Najlepsze
Polecane artykuły