EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5074362

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 172 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 129853
Spectrum bardzo dobry Lab.
Będziesz zadowolony.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110842
Typek78
Typek78
Używam test C, test E, po badaniach wszystko ok i widać efekty. Stężeń nie badałem.

Deke od nich dopiero wbiłem to się nie wypowiem.
Czeka jeszcze tren Ace i tu historia taka ze była partia ponoć przesypana i przy zakupie informowali o tym żeby wbijać mniej bo stężenie wysokie. Ufam że informowali dla zdrowia a nie żeby puścić blef że tak dużo sypią. Ale to się dopiero okaże.

Ktoś łyka takie bajki? :D
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 271 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8096
Dzień dobry, jaki obecnie turanabol możecie polecić ? Brałem kilka lat temu z Biosiry i działał i była to chyba faktycznie tura a nie np wino.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 70 Wiek 46 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 10269
SięNiePoddawaj
Typek78
Typek78
Używam test C, test E, po badaniach wszystko ok i widać efekty. Stężeń nie badałem.

Deke od nich dopiero wbiłem to się nie wypowiem.
Czeka jeszcze tren Ace i tu historia taka ze była partia ponoć przesypana i przy zakupie informowali o tym żeby wbijać mniej bo stężenie wysokie. Ufam że informowali dla zdrowia a nie żeby puścić blef że tak dużo sypią. Ale to się dopiero okaże.

Ktoś łyka takie bajki? :D

Towar dojeżdża w dwa dni. Zawsze dostaje gratisy. To deka to test 400.
Efekty w sylwetce widać.
Nie narzekam. A czy ktoś wierzy w te bajki? Każdy under to jest bajka i jak sobie nie zbadasz to nie wiesz co wbijasz.
Wystarczy zakupić i wysłać do laboratorium a dopiero wtedy oceniać.
1
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106596 Napisanych postów 378774 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712749
Diesade
Firma Spectrum, z rosyjskimi literami, ktoś słuchał o takiem?

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-03-25 04:37:03

Nie wrzucamy tutaj zdjec
Nic co ruskie i z takimi literami nie kupię
Dla mnie wszystko w kibel
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
skiny
Dzień dobry, jaki obecnie turanabol możecie polecić ? Brałem kilka lat temu z Biosiry i działał i była to chyba faktycznie tura a nie np wino.

Jakie firmy możesz ogarnąć bo pełno tego na rynku
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91477
Nie chce zakładać nowego tematu. Rozumiem, że tussi w tabsach jest wycofane na zawsze? Nie ma żadnej alternatywy?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2475 Napisanych postów 4131 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 130088
Eltoro_KrK
Nie chce zakładać nowego tematu. Rozumiem, że tussi w tabsach jest wycofane na zawsze? Nie ma żadnej alternatywy?
Od kiedy wycofane niby? 3dni temu brałem z apteki i bez problemu dostałem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 502 Napisanych postów 1886 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 23353
gnidusek
Eltoro_KrK
Od kiedy wycofane niby? 3dni temu brałem z apteki i bez problemu dostałem
było wycofane i spowrotem wrocilo
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1294 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27217
e-lite
sebaksc
Cypio 250 i deka 250 z Vertex używał ktoś?

Cały czas trzyma poziom

Cypio Werfel niedawno bilem działa dobrze bezbolesny
1

Dugi

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły