prz1993Co do tych nowych labow to 100% popieram. Dlatego ja już nawet nie sprawdzam tych nowości, tylko trzymam się tego, co siedzi na rynku od lat. Skusilem się raz na ten moderion, a potem w środku pourywsne kapsle, npp w kartonie deki, skrystalizowsne testy. Działanie było ok, ale za takie cuda na kiju to podziękuję.
Wiadomo też, że każdy chwali to do czego ma dostęp czy tam diluje, nie wnikam Ale póki to są opinie rzetelnych osób, i nie ma chamskiego antypimp na inne, dobre laby, to wszystko jest ok. Ja sam np nie używam bioniche czy BM, ale jak miałem okazję spróbować, i faktycznie działanie było bardzo dobre, to i też o tym wspomniałem, i na pewno złego słowa na te laby nie powiem. Natomiast jak ktoś pyta co polecam, to piszę o tych, które miałem okazję testować praktycznie w całości, trochę dłużej.
Do połowy miałem napisać to samo A druga połowa zgadzam się w 100 procentach. I p to mi chodzi A jak widzę typa Co pisze że środki z jednej strony barykady są zaj**oste A z drugiej fe i zaraz ktoś inny odwrotnie to rece opadają. Ch** że w życiu w rękach nie miał.
I jest to tak centralnie widoczne i nie ma za to banow
Krzykacz, lepiej mieć niż nie mieć
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-03-01 11:50:36
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-03-01 11:52:31
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-03-01 12:01:15