Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4984869

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6718 Napisanych postów 16821 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399807
lodzianin1
No Siemanko, co tam masz w zasiegu aktualnie ??

cienki wrocil ze zmarlych, zaginal dobre 6 lat temu i z tego postu co napisal wynika, ze nie calkiem pyta o jaki brand dobry
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3118 Napisanych postów 25098 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415411
Lord przeciez padło pytanie "jakie laby aktualnie pewne?" więc o co Ci chodzi
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3110
rolando99
ktos bil cos innego niz test od Anubis Pharma? jakies opinie?

Treny, mastery, testy, orale - wszystko działało wzorowo
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 854 Napisanych postów 1893 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29362
Ja natomiast nie polecam i przestrzegam przed ENDOGENIC a dokładnie Oxytropin - Shit przez duże S. Po rozrobieniu roztworu po dwóch dniach mąka w insulinówce. Cały czas stany zapalne w całym organiźmie CRP oraz OB podniosło się, infekcję. Odkąd zaczołem to gó** stosować. Zostało mi 4 flakony czyli 40 i.u. i są już w koszu. Powracam do starych sprawdzonych labów.

Zmieniony przez - colin2000 w dniu 2024-07-23 18:35:45
4
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
U mnie ich hgh ok
Obecnie daje 2 iu
Dawałem ostatnio 3/5iu i wszystko ok
1

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10577
Pytanie w imieniu znajomego . Jakie opinie ma t400 z Vertex ? Bolesność i działanie ?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106407 Napisanych postów 378486 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712015
Działa ok a bolesnosc zwłaszcza przy dużych stężeniach sprawa indywidualna
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 126 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7082
colin2000
Ja natomiast nie polecam i przestrzegam przed ENDOGENIC a dokładnie Oxytropin - Shit przez duże S. Po rozrobieniu roztworu po dwóch dniach mąka w insulinówce. Cały czas stany zapalne w całym organiźmie CRP oraz OB podniosło się, infekcję. Odkąd zaczołem to gó** stosować. Zostało mi 4 flakony czyli 40 i.u. i są już w koszu. Powracam do starych sprawdzonych labów.

Zmieniony przez - colin2000 w dniu 2024-07-23 18:35:45

Pierwszy raz widzę złą opinię o HGH z endo. Dla mnie ten lab to pewniek tak samo jak andro czy inne, których używam. Moim zdaniem albo pech i trafiłeś jakaś lipna partie abo może jakaś podróbka. Takie coś może i pewnie zdarzało się nie raz nawet najlepszym niestety under to under co zrobią to sprzedają :).
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 854 Napisanych postów 1893 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29362
No niestety.
1
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 126 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7082
Tak to już jest ja też pamiętam, jak byłem wk***iony, kiedy kupiłem zapas HCG z andro 10 tys. iu kilka paczek . Poszło do kosza i kasa w błoto. Na szczęście andro wróciło na właściwe tory bądź to była kwesta surowca, którego brakowało podobno.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły