SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4593549

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 381 Napisanych postów 310 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 17108
Ja z kolegami hurt biorę od dłuższego czasu i trochę tych kartonów już miałem. Przeważnie w 70% to jakieś testy P/c/E są i zawsze był przeźroczysty i nikt nie narzekał.

Był jeden incydent z brudnymi nalepkami na vialu,co odcień oleju mógł się wydawać żółty.

Możesz wrzucić fotkę w innym dziale Ori/fejk
I pokażesz jak to wygląda, ew tą nalepkę odklej i sprawdź
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 690
Wrzucę fotkę. Incydent z nalepką raczej nie bo nie jest naklejoną dookoła. I widać pomiędzy tym doskonale odcień. W porównaniu do ostatniego mojego zamówienia to on jest dosłownie żółty. Tu nie ma mowy o tym,że odcień jest lekko żółty. Poprzedni test był po prostu przezroczysty bez jakiekolwiek odcienia koloru żółtego, a ten po prostu żółty.
Ten wcześniejszy test wchodził jak złoto ten jak już wyżej pisałem niestety nie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 267 Wiek 4 lata Na forum 253 dni Przeczytanych tematów 2876
pmip25
Wrzucę fotkę. Incydent z nalepką raczej nie bo nie jest naklejoną dookoła. I widać pomiędzy tym doskonale odcień. W porównaniu do ostatniego mojego zamówienia to on jest dosłownie żółty. Tu nie ma mowy o tym,że odcień jest lekko żółty. Poprzedni test był po prostu przezroczysty bez jakiekolwiek odcienia koloru żółtego, a ten po prostu żółty.
Ten wcześniejszy test wchodził jak złoto ten jak już wyżej pisałem niestety nie.

Stary, masz po prostu inną partię. Widocznie ugotowali na innym oleju i na twoje nieszczęście właśnie ma takim, który Ci nie za bardzo podchodzi.
No ale jeśli działa i boli tylko trochę i do tego nie masz stanu zapalnego w miejscu iniekcji, to nie zawracaj tym głowę sobie i chłopakom tutaj, serio :) jest to zbędne.
Następnym razem gdy będziesz składał zamówienie, to zapytaj sie czy mają na stanie tą partie co była na przezroczystym oleju, może mają i akurat dostaniesz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 690
No wiesz trochę jestem rozczarowany jak przez kilka dobrych lat było w porządku,a nagle są jakieś dziwne incydenty :) Już pytałem, enan ma być "przezroczysty", a nowa dostawa za kilka tyg.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 110 Napisanych postów 366 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 22961
Z jakiego labu polecacie masteron krótki i npp ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 377 Napisanych postów 2027 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70631
Większość labow co są już chwilę na rynku będzie ok, to podstawowe środki ..
Panax, Androchem, Saturn, Elit itd..
Jakiś sezonowych labow bym tylko unikał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 115 Wiek 34 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 6411
maxi123yyy
Z jakiego labu polecacie masteron krótki i npp ??

ja plecam androchem albo medical pharma :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 234 Wiek 30 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 8238
Jak właśnie z tym andro? Nie zdarzały się problemy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 30 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 67358
Andro trzyma poziom od lat. Bierz śmiało
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22805 Napisanych postów 31662 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 882133
Panowie tylko się nie śmiejcie Wiem że to govno pimpowane na fejsbukach, ale możliwe że siedzi co ma siedzieć, nawet zniżone? O spectrum chodzi.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .