Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1324
Napisanych postów
1407
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
51615
prz1993
Dokładnie jak Wojmir, niestety ora tak samo. Ale cieszy mnie co piszesz o inj Nigdy nie biłem, a zaraz zaczynam, i główne obawy to właśnie że apetyt padnie. A też chciałbym z 10 tyg pociągnąć.
Nie powinno nic się dziać, że tak powiem na Tobie ta meta będzie wyglądać kosmicznie, a i chęci do treningu wrócą.
Szacuny
1324
Napisanych postów
1407
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
51615
Ale to bez sensu. Apetyt nie pada z powodu hormonów, tylko dlatego, że pada jakaś część układu pokarmowego i zwyczajnie żarcie gdzieś za długo zalega i się kisi. Podbijesz apetyt poprzez hormony, to żarcie nagle nie zacznie się lepiej trawić, tylko będziesz powiększał zawartośc śmietnika.
Szacuny
22800
Napisanych postów
31660
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
882017
No dokladnie. Ja na apetyt mam swoje sprawdzone MK, ale to właśnie kiedy po prostu dlugo idzie duzo żarcia. Jeśli pada żołądek/ jelita / wątroba, to taki zabieg nie bardzo ma sens. Liczy się to, co sie przyswoi, nie to co się wciśnie.
Szacuny
1324
Napisanych postów
1407
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
51615
Nie ma jednej odpowiedzi, znaczy jest odstawić. A jeśli chodzi o ochronę, regenerację i prewencje, to masz sposobów milion i albo Ci się uda, albo nie, uniwersalnej metody dla wszystkich nie ma.
Szacuny
1466
Napisanych postów
1371
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
165622
Antka inj ostatnio leciałem jako PW i w DNT oral szedł. Fajny cykl wyszedł, bezsajdowo i estetycznie Teraz Meta inj + oral tym samym schematem ale to dopiero 4ty dzień.
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
228
Żubroń dzieki za odpowiedz co do labow nie orientuje sie co jest dobre do tej pory stosowalem tylko laby dna i zawsze elegancko klepalo oxa z dna dosc droga jest wiec szukam tanszej alternatywy, jakie laby z tanszej polki polecisz na ten moment ?
Zmieniony przez - Marekm2 w dniu 2020-10-12 23:37:34