SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390399

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 486 Napisanych postów 1153 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 24347
master7711
Tak oftopowo trochę, polecasz jakieś konkretne probiotyki? Ja tren lecę zawsze nisko 200/300 week i jest super tylko właśnie jelita. Brałem maślan i jakieś randomowe probiotyki no i niestety. A z jelitami mam potem problem żeby ogarnąć

300 mg to nie jest mało. Zwłaszcza jak dobry tren

Ja to bym zaczął od 50 mg 2 ed i obserwuj. Probiotyk polecam wiwonix. Maslan sodu dla mnie g****. Nic nie pomaglo mi. Wiwomix. Potem jak już to sanprobi ibs bez tech probiotyków nie dotnol bym trena bo odrazy mialbym efekt odwrotny zero trawienia i betoniarka i zaraz spadek nabicia
1

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 74 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8207
Panowie, exe Aromest od SEPACH CHEMIE? Ktoś testował ? Bo ja pierwsze słyszę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99585 Napisanych postów 370612 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687719
Om_

Śmiało dobry lab
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 367 Napisanych postów 832 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11708
Dugii2
master7711
Tak oftopowo trochę, polecasz jakieś konkretne probiotyki? Ja tren lecę zawsze nisko 200/300 week i jest super tylko właśnie jelita. Brałem maślan i jakieś randomowe probiotyki no i niestety. A z jelitami mam potem problem żeby ogarnąć

300 mg to nie jest mało. Zwłaszcza jak dobry tren

Ja to bym zaczął od 50 mg 2 ed i obserwuj. Probiotyk polecam wiwonix. Maslan sodu dla mnie g****. Nic nie pomaglo mi. Wiwomix. Potem jak już to sanprobi ibs bez tech probiotyków nie dotnol bym trena bo odrazy mialbym efekt odwrotny zero trawienia i betoniarka i zaraz spadek nabicia

Super, dzięki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 486 Napisanych postów 1153 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 24347
Wbij i daj znać

Zmieniony przez - Dugii2 w dniu 2024-07-02 10:23:33

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Om_

Biłem cyp suste npp dobry lab. Jedynie mieli wcześniej nie dolane ampułki. Nie było 1 ml ale już to poprawili

Zmieniony przez - Dugii2 w dniu 2024-07-02 10:27:26
1

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 29 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1261
Panowie, Boldenon z Monster Labs ktoś testował?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 178 Napisanych postów 597 Wiek 36 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12481
gunslinger
Panowie, Boldenon z Monster Labs ktoś testował?

Osobiście nie testowałem. Ale znajomy bił i działa jak należy. Tzn, obniża estro i tyle z niego korzyści z tego Bolda, tak na prawdę XD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 623 Wiek 47 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 10262
lodzianin1
HTZ_fan
Natural100procent
Co do ionsa, to jest szansa trafić podróbę?

Miałem cypionat, którego kod nie wchodził na ich stronie, ale czy to była podróbka? Nie wiem. Po 2 strzałach wyrzuciłem - kompletnie nie tolerowałem tego produktu.

Myślę że miałeś ori a nietolerancja to już sprawa indywidualna (zakładając że.ktos jakiegoś syfu nie wypusci)

Dobrze że nie wszystkie laby nie bawią się w jakieś kody.
Dopiero był by tu kolorowy zawrót głowy.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 70 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3441
Witam , anabolic cheat testował ktoś?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .