-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5056295

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 847 Napisanych postów 13756 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127364
easyjerzy
Jaka opinie o Dose Generis?

Parę już dobrych lat temu bardzo sobie chwaliłem tą firmę. Dobre soki miała (orali chyba ja/u mnie nie jedzono) i w dobrych cenach, w realu niedawno też u mnie ktoś bił i również nie narzekał
1
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 216 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10264
CwiczDuzo
Androchem tez w tych badaniach wyszedl z zanizonym stezeniem. Rozumiem ze teraz przestaniecie kupowac srodki tej firmy? Takie rzeczy zdarzaja sie nawet w koncernach farmaceutycznych vide glosnia afera w jelfie gdzie w hydrokortyzonie byl pavulon.

Mi osobiście po rad i oscie z biolabu wywaliło wątrobę, aspat i alat przekroczone ponad 20 krotnie niz norma, powiększona wątroba... po 2 miesiacach parametry wróciły do normy, chociaż do dzisiaj potrafi mnie zakluc w okolicy wątroby.

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.”

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 252 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2125
W_ojtek23
Bpc157 z actizy 10mg, stosował ktoś? Siedzi bpc ?

Wedlug mnie siedzi BPC i moge polecic.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 382 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15289
Witam proszę o opinie o trenie ace z ions może ktoś ostatnio bił
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 382 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15289
Witam proszę o opinie o trenie ace z ions może ktoś ostatnio bił to dzięki pozdro
...
Napisał(a)
Początkujący
Przepraszam za podwójne zapytanie sorry
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
maćkowiak
Witam proszę o opinie o trenie ace z ions może ktoś ostatnio bił

Trochę wcześniej pisali ze trzyma poziom

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6821 Napisanych postów 16911 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400539
maćkowiak
Witam proszę o opinie o trenie ace z ions może ktoś ostatnio bił to dzięki pozdro

siemka, na ta chwile, tren ace z ions jest ok.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 614 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23729
LDL
Psycho Dad
LDL
Meta lepsza maximum pharma czy Virtutis?

To jest chyba ten sam producent, więc bez różnicy. Ja bym nie tykał ani tego, ani tego

To metę jakiego labo polecasz poza Androchem?

Z Squibb brałem jest ok
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 253 Napisanych postów 1174 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22575
lordknaga
maćkowiak

siemka, na ta chwile, tren ace z ions jest ok.

Coś kojarzę że trena miałeś już nie tykać. Jak odczucia i kichy?

Never give up.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Michalki
Polecane artykuły