Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106214
Napisanych postów
377401
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1708720
sroxxx
rYchUmTk
Widziałem chyba te badania na Youtube minikoks wrzucił filmik z testem tych teraz sam myślę o dołożenie do cyklu
Badania Minikoksa nie maja nic wspolnego z prawda. Film zrobiony w celach marketingowych, by wypromowac Oxytropin Endogenic nowego klona globala, royala, domestica. Nic wiecej.
Szacuny
13141
Napisanych postów
18874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
339452
flex1976
sroxxx
rYchUmTk
Widziałem chyba te badania na Youtube minikoks wrzucił filmik z testem tych teraz sam myślę o dołożenie do cyklu
Badania Minikoksa nie maja nic wspolnego z prawda. Film zrobiony w celach marketingowych, by wypromowac Oxytropin Endogenic nowego klona globala, royala, domestica. Nic wiecej.
Powiedział ci o tym czy jak ?
Jego badania potwierdziły wcześniejsze badania , wiec akurat nie widzę tutaj nic dziwnego .
Mam badania 2 ostatnich partii i nowej, wszedzie jest ponad 3mg i ponad 9 iu w imperialu. Wiec grzebane bylo tam na bank. Tyle ode mnie.
Dodam tylko ze nie sa to badania od 1 osoby.
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-11-24 09:24:48
Szacuny
1115
Napisanych postów
10705
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
58917
dmq92
flex1976
sroxxx
rYchUmTk
Powiedział ci o tym czy jak ?
Jego badania potwierdziły wcześniejsze badania , wiec akurat nie widzę tutaj nic dziwnego .
Mam badania 2 ostatnich partii i nowej, wszedzie jest ponad 3mg i ponad 9 iu w imperialu. Wiec grzebane bylo tam na bank. Tyle ode mnie.
Dodam tylko ze nie sa to badania od 1 osoby.
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-11-24 09:24:48
To samo tyczy sie andro
Gh bije odkod wypuscili na rynek kazda partie badam i nigdy nie bylo lipy.
To i to leci z chin tylko naklejki inne.
Imperial,andro itd
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106214
Napisanych postów
377401
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1708720
Ale andro wypadło elegancko czystość i zawartość tylko że podana jest połowa zawartości flakony. Jutro sam wysyłam flakon andro do badania. Trochę lipe dowalil z tym promowaniem swojej firmy i anty pimpem innych
Jego sprawa, można przebadac te jego pepki tak mocno reklamowane przecież
Szacuny
1115
Napisanych postów
10705
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
58917
Co do andro to nie pimpuje moge miec praktycznie kazde srodki roznych firm.
czasem biore omke z apteki ale nigdy nie poczulem roznicy to po co przeplacac. Choc mi nie chodzi o kase ale bardziej zawracaniem duzy o wyciagniecie z apteki. Kiedys bilem alpha pharme jak byla ok Poznziej cybera i bylo ok . To padlo a powstal androchem i poki trzyma poziom bije