-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4998491

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 382 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15289
Jak tren enan z DNA bił ktoś ostatnio macie jakieś opinie
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965402
maćkowiak
Jak tren enan z DNA bił ktoś ostatnio macie jakieś opinie

Opinie zgarnia bardzo dobre...
Sam niedługo odpalam tren z DNA ale krótki...
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 32 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 20113
Panowie jakieś opinie o labie überpharma?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 32 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 20113
Mam obecnie dostęp do überpharma, PMP, Malay, Shree. Chodzi o testa E i trena E. Nie wiem w co celować, bo w chwili obecnej nie mam dojścia do labów które polecacie.
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6740 Napisanych postów 16835 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399983
ja bym bral shree
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
Saell
Mam obecnie dostęp do überpharma, PMP, Malay, Shree. Chodzi o testa E i trena E. Nie wiem w co celować, bo w chwili obecnej nie mam dojścia do labów które polecacie.

z testem to nie będzie problemów z trenem może być gorzej
Uber nie mam pojęcia
pmp kiedyś biłem i było ok
mt kiedyś było ok teraz ostatnio coś ma mieszane opinie nawet testy
shree powinno być ok

nie do końca do mnie te laby przemawiają ale to przez brak kontaktu z nimi ostatnimi czasy . może ktoś coś wbija na bieżąco
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 107356
Uber z trenów ma tylko acetat,lecę wlasnie z propem,bardzo dobry tren
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 131 Napisanych postów 1436 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30566
Saell

pierwszy kontakt z trenem mialem własnie z shree ale dawno to było ,enan szedł, to by mnie zmiotło z planszy ,odstawiłem i myślałem że nie wróce nigdy to trenu,myliłem sie :) zeszły cały rok leciałem na głównie na malayu w tym tez tren enan szedł i wszystko pierwsza klasa.wszystko było z kodami na strone. (malaytiger.com) . teraz ktoś podrabia stąd różne opinie, jeśli masz malaya z kodami to bierz
1

siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20987 Napisanych postów 71644 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576993
Saell

MT/Shree bierz.
4

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 116 Wiek 31 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3622
Ja miałem testosteron cypionat z Uber pahrma i był wał.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Crearose
Polecane artykuły