SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390512

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 11 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 978
Siemano wszystkim. Z 10lat tu nie zaglądałem odkąd lodzianin stwierdził że SAA nie dla mnie Wk****ony wtedy byłem że ktoś mi zakazuje ale z perspektywy czasu to racje miałeś. Powiedziałem sobie wtedy że mi nikt nie będzie mówił co robić i właściwie dopiąłem miche, trening i na bombie lecę już z 10-11 lat z mostkami. Tak że nie jest źle, forma do przodu. Przychodzę jednak z pytaniem, ostatni rok u mnie grzecznie, bez mieszania. Samo Cypio leciało od IONSa, zapasy w przód robione ale ostatnio mój aptekarz stwierdził że nie będzie już IONSa i ma tylko jakiś Eastern Spectrum I od razu lampka w głowie, co to wogóle jest. Na necie praktycznie info brak, z kolesiem długi czas dobre kontakty,zawsze towar co chciałem był dobry ale teraz jakieś dziwne akcje robi. Pytam drugiego to ma do Panax Pharma dostęp to już się wydaje lepiej. No i teraz pytanie, spotkał się ktoś z tym Spektrum czy brać Panaxa i szukać coś lepszego? Teraz dostęp tylko do tych dwóch mam, będę jeszcze pytał coś dalej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 305 Napisanych postów 259 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 13035
Przy Endogenuc ostanimy czasy to raz,że kijowe ampy z wodą bac wyszły
To jeszcze szczelność vial. Pozostawiała wiele do życzenia (niby próżnia,a tłoczek w miejscu )
Niewiadomo jaki syf mógł się dostać + jak przebiegał transport i jak to było przechowywane
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99591 Napisanych postów 370616 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687741
Bosun
Siemano wszystkim. Z 10lat tu nie zaglądałem odkąd lodzianin stwierdził że SAA nie dla mnie Wk****ony wtedy byłem że ktoś mi zakazuje ale z perspektywy czasu to racje miałeś. Powiedziałem sobie wtedy że mi nikt nie będzie mówił co robić i właściwie dopiąłem miche, trening i na bombie lecę już z 10-11 lat z mostkami. Tak że nie jest źle, forma do przodu. Przychodzę jednak z pytaniem, ostatni rok u mnie grzecznie, bez mieszania. Samo Cypio leciało od IONSa, zapasy w przód robione ale ostatnio mój aptekarz stwierdził że nie będzie już IONSa i ma tylko jakiś Eastern Spectrum I od razu lampka w głowie, co to wogóle jest. Na necie praktycznie info brak, z kolesiem długi czas dobre kontakty,zawsze towar co chciałem był dobry ale teraz jakieś dziwne akcje robi. Pytam drugiego to ma do Panax Pharma dostęp to już się wydaje lepiej. No i teraz pytanie, spotkał się ktoś z tym Spektrum czy brać Panaxa i szukać coś lepszego? Teraz dostęp tylko do tych dwóch mam, będę jeszcze pytał coś dalej

Postawił bym z tego na panaxa
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22141 Napisanych postów 31227 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 876689
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 950 Napisanych postów 1462 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 45988
Na panaxie lecę już ponad rok, nie mam zastrzeżeń ;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4660 Napisanych postów 3860 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 21518
Jw Panax bdb pewny lab

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 309 Napisanych postów 816 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 21051
Nie działa obsluga klienta w endogenic? Ja bym to reklamował. Ja jak coś od nich brałem to obsługa byla tip top dlatego się dziwię że ktoś tutaj robi od razu antyreklame zamiast pisać do nich. No chyba że wywalili jajca na takie coś no to wtedy faktycznie trzeba z nimi jechać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Wiek 38 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4168
Panowie które gh wybrać ? Dostęp do Ions, Monster,Panax ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22141 Napisanych postów 31227 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 876689
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 950 Napisanych postów 1462 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 45988
Patriotaa
Nie działa obsluga klienta w endogenic? Ja bym to reklamował. Ja jak coś od nich brałem to obsługa byla tip top dlatego się dziwię że ktoś tutaj robi od razu antyreklame zamiast pisać do nich. No chyba że wywalili jajca na takie coś no to wtedy faktycznie trzeba z nimi jechać.

A ty myślisz że ludzie tutaj z sklepu online kupują rzeczy?
1

S ex
A lkohol
A naboliki

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .