SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390596

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2707
Dobra to jakie HCG polecacie?
Jaki lab ma obecnie najpewniejsze HCG?
Potrzebuję też Sally i cardarynę, myślę o endogenicu, ale możecie polecić coś.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22142 Napisanych postów 31228 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 876696
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 90 Wiek 34 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 5429
Natural100procent
Dobra to jakie HCG polecacie?
Jaki lab ma obecnie najpewniejsze HCG?
Potrzebuję też Sally i cardarynę, myślę o endogenicu, ale możecie polecić coś.

jak myslisz o endogenic to smialo bierz :) ja tez w nastepnym tygodniu sobie ogarne endo bo mi sie konczy zapas.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 31900 Napisanych postów 64440 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 910012
Gw mogę z andro polecić bo jem i wydolność spoko.
Rok wstecz HDL z poziomu 36 do ponad 80 mi wyciągnęło.

Sally z andro też podjadam i też sobie chwalę.
HCG nie wiem bo osobiście nie stosowałem gdyż jestem off od roku ale z opinii znajomych to jak Prz1993.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2707
Dziękuję za odpowiedzi, na pewno coś wybiorę dla siebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Mumin222
Gw mogę z andro polecić bo jem i wydolność spoko.
Rok wstecz HDL z poziomu 36 do ponad 80 mi wyciągnęło.

Sally z andro też podjadam i też sobie chwalę.
HCG nie wiem bo osobiście nie stosowałem gdyż jestem off od roku ale z opinii znajomych to jak Prz1993.

Ok, GW na pewno z Andro w takim razie :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 951 Napisanych postów 1462 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 45992
Ja GW szaman z panaxa, chyba najekonomiczniej wychodzi bo 100tabsow po 10mg ;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 21 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 215
Korzystał ktoś z supli Golden Labs? Mnie interesuje frag, yoha i może jakieś gw501516.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 374 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14777
Witam czy macie wiedzę czy susta IONS trzyma stężenie bo sama jako mix testo to raczej jest jedna z lepszych chodzi mi o to czy ktoś ma taką wiedzę nie gdybanie dziękuję za ewentualne odpowiedzi pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 26 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 670
Cześć. Mam pytanie odnośnie Androche*. Zamówiłem ostatnio z innego sklepu testa enan z andro i ten co teraz zamówiłem wydaje się lekko, ale dosłownie lekko bardziej żółtawy niż ten co zamówiłem z innej strony jakiś miesiąc temu. Tamten był dosłownie krystalicznie czysty, jak woda, a ten ma lekki odcień żółtego, ale dosłownie lekki. Widać lekką różnicę w kolorze i do tego dochodzi lekki ból po zastrzyku, gdzie po tamtym nie miałem żadnego bólu. Czy trafiłem na podróbkę, czy mogą odcienie wody się różnić ?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .