Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4982916

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Dobra to jakie HCG polecacie?
Jaki lab ma obecnie najpewniejsze HCG?
Potrzebuję też Sally i cardarynę, myślę o endogenicu, ale możecie polecić coś.
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22080 Napisanych postów 31924 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885845
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 126 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7079
Natural100procent
Dobra to jakie HCG polecacie?
Jaki lab ma obecnie najpewniejsze HCG?
Potrzebuję też Sally i cardarynę, myślę o endogenicu, ale możecie polecić coś.

jak myslisz o endogenic to smialo bierz :) ja tez w nastepnym tygodniu sobie ogarne endo bo mi sie konczy zapas.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Gw mogę z andro polecić bo jem i wydolność spoko.
Rok wstecz HDL z poziomu 36 do ponad 80 mi wyciągnęło.

Sally z andro też podjadam i też sobie chwalę.
HCG nie wiem bo osobiście nie stosowałem gdyż jestem off od roku ale z opinii znajomych to jak Prz1993.
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Dziękuję za odpowiedzi, na pewno coś wybiorę dla siebie
...
Napisał(a)
Znawca
Mumin222
Gw mogę z andro polecić bo jem i wydolność spoko.
Rok wstecz HDL z poziomu 36 do ponad 80 mi wyciągnęło.

Sally z andro też podjadam i też sobie chwalę.
HCG nie wiem bo osobiście nie stosowałem gdyż jestem off od roku ale z opinii znajomych to jak Prz1993.

Ok, GW na pewno z Andro w takim razie :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1247 Napisanych postów 2045 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54856
Ja GW szaman z panaxa, chyba najekonomiczniej wychodzi bo 100tabsow po 10mg ;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 21 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 215
Korzystał ktoś z supli Golden Labs? Mnie interesuje frag, yoha i może jakieś gw501516.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 382 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15289
Witam czy macie wiedzę czy susta IONS trzyma stężenie bo sama jako mix testo to raczej jest jedna z lepszych chodzi mi o to czy ktoś ma taką wiedzę nie gdybanie dziękuję za ewentualne odpowiedzi pozdro
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 31 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 750
Cześć. Mam pytanie odnośnie Androche*. Zamówiłem ostatnio z innego sklepu testa enan z andro i ten co teraz zamówiłem wydaje się lekko, ale dosłownie lekko bardziej żółtawy niż ten co zamówiłem z innej strony jakiś miesiąc temu. Tamten był dosłownie krystalicznie czysty, jak woda, a ten ma lekki odcień żółtego, ale dosłownie lekki. Widać lekką różnicę w kolorze i do tego dochodzi lekki ból po zastrzyku, gdzie po tamtym nie miałem żadnego bólu. Czy trafiłem na podróbkę, czy mogą odcienie wody się różnić ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły