EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5084939

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 186 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4712
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
Nowe osoby to i nowe wynalazki;)
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 96 Wiek 45 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1604
Tylko czy dobre? Hehe
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
Nie wiem kolego, kilka lat na towarze nauczyło mnie, żeby trzymać się pewnych, i sprawdzonych labów.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 241 Napisanych postów 799 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13067
OSTR_MEDYK
Siemanko, po jakim czasie czuliście działanie hgh ? Mam obecnie Sode i lecę 4-5j dziennie 3ci dzień, parę lat temu brałem Imperiala i pamiętam że dosyć szybko było odczuwalne chociażby z tymi nadgarstkami/palcami działanie (nie pamiętam po jakim czasie) I zaczynam sobie wkręcać że może mam wała

Imperiala nie pamiętasz po jakim czasie miałeś nadgarstki, a tu po 3 dniach chcesz mieć ból.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 229 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11889
Xades111
Tren ions czy androchem? I ogólnie środki,który lepszy lab?
tren z andro to kiszka tam niema wśrodku żadnego trenu zwłaszcza ten jajeczny kolor co lata teraz tam na bank niema co ma być andro ma dobre inne środki ale nie tren brałem nie tylko ja pare znajomych i każdy był rozczarowany niedosyć że cena wywindowana to wałek roku może jak bym niebrał nigdy trenu to może mym się nabrał jak już to możesz spróbować z ions troche nie wygodne dawkowanie z ampy ale tam przynajmniej jest tren anie test zmieszany z decką
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110842
Na bank jest tak jak mówisz :D

Pokaż to badanie że tam wyszedł test z deca

Zmieniony przez - SięNiePoddawaj w dniu 2024-05-14 16:36:30
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11185 Napisanych postów 51989 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
To napewno przez ten jajeczny kolor :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 365 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4447
modlic
OSTR_MEDYK
Siemanko, po jakim czasie czuliście działanie hgh ? Mam obecnie Sode i lecę 4-5j dziennie 3ci dzień, parę lat temu brałem Imperiala i pamiętam że dosyć szybko było odczuwalne chociażby z tymi nadgarstkami/palcami działanie (nie pamiętam po jakim czasie) I zaczynam sobie wkręcać że może mam wała

Imperiala nie pamiętasz po jakim czasie miałeś nadgarstki, a tu po 3 dniach chcesz mieć ból.

Brałem z 4 lata temu i nie pamiętam po jakim czasie brania tych samych dawek zacząłem odczuwać działanie chociażby dretwienia palców. Teraz biorę 3 dni i się zastanawiam czy nie powinno się już coś dziać, a tu nic. Stąd pytanie może do Ciebie lub innych, po jakim czasie odczuwaliście działanie hgh, lub sajdy związane z braniem i przy jakich dawkach.

Oraz jakie opinie ma SODA HGH
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 600 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13672
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Syrop
Polecane artykuły