SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4580424

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3045 Napisanych postów 13439 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 181830
CwiczDuzo
Czego oczekujesz po hgh? Bo jeżeli chcesz żeby miało wpływ na rozrost mięśni to musi być bite 10jm+ a to już drogi interes jest.

O w końcu ktoś kumaty, na redukcje ile trzeba bić? Tylko że jem dużo kebabów to weź to uwzględnij, chciałem je odstawić ale na fejsbuku czytałem że przy gh można jeść wszystko a i tak pali tłuszcz jak szalony
1

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 121 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 10409
Michał3737
Mam hcg msd a z boku opakowania pisze organon oss mial ktos takie dziala to ? Dalbym foto ale mam ograniczenia w tym temacie ori/fake

Bij na strzał. Jaki masz LOT?

HCG MSD z polskim adresem na boku to ori?

Zmieniony przez - LDL w dniu 2023-05-04 16:40:31
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4517 Napisanych postów 5460 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 50201
Czemu mu to karzesz bić na strzał?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 75 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4245
To jest greckie msd a z boku opakowania pisze organon oss to w koncu msd czy organon? Bede w domu to sprawdze lot wątpię zeby tam bylo hcg ampulki bez gumki łamane
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 236 Wiek 32 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1378
Jak to hcg oceniacie ??
Vir-provigil
Po strzale mam czerwona kropkę na brzuch wokół iniekcji.

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3648 Napisanych postów 36605 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261146
Generacja_
Ktos bil pepki cobra pharma? Przez przypadek dostałem jeden flakon cobry bpc 157 zawsze biore imperial, działa ta cobra czy raczej lipa?

pozostań przy imperialu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 319 Napisanych postów 832 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11708
xxxpila
Mam apteczny HCG Zivafert, na ulotce jest napisane żeby zużyć od razu po rozrobieniu. A w praktyce ? Może leżeć te 6-7 dni w lodówce ?

Co do pojawiających się ostatnio negatywnych opinii o HCG Magnus,mogę potwierdzić że lipa ,lepiej unikać.

Zmieniony przez - xxxpila w dniu 2023-05-02 21:44:34

Trzymam HCG w lodówce przeważnie 3 tygodnie i działa, a nie jest apteczne :) są tacy co trzymają dłużej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5189 Napisanych postów 4164 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 23838
Wojdam92
Jak to hcg oceniacie ??
Vir-provigil
Po strzale mam czerwona kropkę na brzuch wokół iniekcji.

Jak dla mnie to jest pierwsze HCG które naprawdę czuję erekcje itp bynajmniej u mnie nie było śladów po iniekcji

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 398 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6789
A u mnie ten sam batch co na zdjęciu lipa straszna , czerwona plama po iniekcji a jak juz plama zeszła to skora na powierzchni ok 5gr się luszczyla.Jakiś kwas to jest a nie HCG :d
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4517 Napisanych postów 5460 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 50201
VP od razu do kibla.
4
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .