Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4957992

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
siXis
Kokobann
Armabol ? Ktoś coś ?

Dwie strony wcześniej ;)

Też polecam Armabol, przerobiona cała podstawa : Prop, Enan, Cypio, Deka, NPP, Mastery E i P oraz Tren A i Bold.
Zapas testa mam zrobiony.

Wszystko bezbolesne żadnych jazd ?

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 1645 Wiek 7 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 100321
Nitro Pharmaceutical Mam w dobrej cenie, dlatego rozważam większy zakup o ile warto?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
To jest to samo nitro co było x lat wstecz?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 1645 Wiek 7 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 100321
Ciężko mi powiedzieć. Jest ze strony pakaodzwierzaka. Tam też jest dostępna firma TMF, która średnie opinie zbiera. Mój znajomy jest ambasadorem i ma w dobrej cenie ich produkty, dlatego pomyślałem o tym nitro, bo kiedyś był chwalony.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1405
Mieliście styczność i możecie polecić któryś z tych labów?

Pharma Genetics
PMC
Ipex (wcześniej Androx)

Zmieniony przez - Delta94PL w dniu 2024-09-10 14:38:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 185 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 25306
Dugii2
siXis
Kokobann
Armabol ? Ktoś coś ?

Dwie strony wcześniej ;)

Też polecam Armabol, przerobiona cała podstawa : Prop, Enan, Cypio, Deka, NPP, Mastery E i P oraz Tren A i Bold.
Zapas testa mam zrobiony.

Wszystko bezbolesne żadnych jazd ?

Dokładnie, wszystko z testowanych było bezbolesne, żadnych stanów zapalnych czy innych.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2018
Hyper labs, ktoś miał styczność? Warte uwagi gh oraz test
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 248 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 28673
U mnie natomiast mam info od kolegi że nawet test firmy Armabol to kicha, spadek testa po przejściu z innego labu. To nie moja opinia tylko kolegi z siłowni
1

co jest k***a raz dwa trzy ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Prowadze 2 osoby które były bardzo mocno wrażliwe na inj i lecą na armabolu i wyniki eleganckie jeden na cypio drugi na enanie plus inne środki

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 841 Napisanych postów 1886 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29270
Biłem Armabola z 3 miesiące a dokładnie Armabol cypionate na dnie viala kryształki testa dobrze widoczne z cypionatu. Działało jak należy dla tego parę vilau sobie zachowałem na przyszłośc. Moge wstawić foty viali z cypio armabola z dartą waznością 2027r.
3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły