SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4448922

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 32882 Napisanych postów 65094 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 913281
Też głównie leciałem na dose jak byłem on, teraz znajomi leca i robi robotę jak trzeba i j.w kupę lat na rynku się trzyma mimo że mało popularny i mało pimpowany.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 602 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 23280
wincol
Czasami, paradoksalnie to można gorzej się czuć na wyższej dawce np. przez wyższe estro itd.. więc może być tak ze było dużo mniej tego galaxy

Paradoksalnie to jest oczywiste że ,że więcej testa ,większe estro i może być gorsze samopoczucie,na pewno nowicjusz by się na to złapał i często też tak tłumacze ludziom ,którzy oceniają towar...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2947 Napisanych postów 24688 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 409519
colin2000
wincol
Zaraz napiszę i zapytam
Noi jaki to lab niby??

Jakiś Golden Labs, enan dokladnie..
Nie znam tego labu, pierwszy raz coś takiego widzę , nie wiem czy to nie jakiś wynalazek czasem
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 627 Napisanych postów 327 Wiek 32 lat Na forum 191 dni Przeczytanych tematów 7516
wincol
colin2000
wincol
Zaraz napiszę i zapytam
Noi jaki to lab niby??

Jakiś Golden Labs, enan dokladnie..
Nie znam tego labu, pierwszy raz coś takiego widzę , nie wiem czy to nie jakiś wynalazek czasem

Mają w ofercie trochę SARM-ów, pepków, przedtrenigówek z tych mocniejszych. Są już jakiś czas na rynku.
Widocznie wzięli się za SAA i nie do końca im wyszło
A może ktoś po prostu skopiował tą nazwę...

Zmieniony przez - KrzysiekJ92 w dniu 2024-07-29 15:29:40
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 288 Napisanych postów 792 Wiek 40 lat Na forum 330 dni Przeczytanych tematów 9503
Nazwa mi znajoma , chłop brał testa od nich i prawie IA nie potrzebował...zmienił lab i dziwnym trafem potrzebne było
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 327 Napisanych postów 271 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 14018
W tym golden to znaczek Mediny pharma skopiowali. Więc to jakiś tymczasowy krzak pewnie
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 101724 Napisanych postów 372818 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1694301
A coś mi się kojarzyło że już jakiś czas są na rynku,albo było coś z podobna nazwa może

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 12 Wiek 12 dni Na forum 79 dni Przeczytanych tematów 931
Opinie androchem One Rip, lab NITRO pharmaceutical proszę o odpowiedz bo ciężko ja uzyskać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 101724 Napisanych postów 372818 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1694301
One RIP z AC działa elegancko koleżka często leci na nim zakładając że pasują Ci proporcje
Nitro to jest to samo nitro co kilka lat wstecz czy jakaś nowość?
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 12 Wiek 12 dni Na forum 79 dni Przeczytanych tematów 931
raczej to samo na vialu żółta naklejka z Czarnym NITRO
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .