-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5005424

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2010 Napisanych postów 3646 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 78425
sQs_Dziki
Teść enan/cypio w który lab celować DNA, Platinum, BM, Bioniche, Iran?

Wykluczylbym Irana z tego i wybieral z pozostalych. Platinium, BM czy Bioniche przewaznie zbieraja dobre opinie. Z DNA wbilem dopiero 2 lotki nandro wiec za wczesnie aby wyciagac wnioski.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965402
legwan84
A w jakie pewne firmy teraz celować jeśli chodzi o Oxandrolon? Nie chciałbym dostać wina np...

Celuj w takie laby jak Androchem , Nanda , Nexium i Kuwait mają naprawdę bardzo dobrą oxe
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106435 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
marianzulek
sQs_Dziki

Wykluczylbym Irana z tego i wybieral z pozostalych. Platinium, BM czy Bioniche przewaznie zbieraja dobre opinie. Z DNA wbilem dopiero 2 lotki nandro wiec za wczesnie aby wyciagac wnioski.

No to ja zupełnie na odwrót nr 1 Iran jak ori ,później bez różnicy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2499 Napisanych postów 2561 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 42337
marsaw801
Testuje ktoś ture Dna i Kuwait jakie opinie?

2 nowe laby, w moich stronach dna jest i chwala ten lab

sQs_Dziki

jestem na cypku BM wynik testa 6,5x norma ostatnio mialem, wczesniej lecial moderion cyp niewiele mniej bylo

legwan84
A w jakie pewne firmy teraz celować jeśli chodzi o Oxandrolon? Nie chciałbym dostać wina np...

bioniche bm ma dobry oxan,
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51973 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
alex79
Progresivv
Prosze o opine firmy Platinium Labs chce zakupic cypionat czy ktos mial stycznosc z ta firma ostatnio?

Platinium labs bilem w 2018 okres wiosna-lato duzo ludzi zachwalało ze firma bardzo dobra itp. No to wtedy kupilem....i sie okazalo ze faktycznie jest naprawde dobrze a nawet bardzo dobrze..
orali nie z Platinium nie jadlem ale soki mieli bardzo dobre...tylko ze u mnie byl jeden minus po nich...mocno mnie nap*****lało po strzalach nie wiem moze to byla noe tolerancja ich oleju na jakim robili lub odczynniki inne itp.
Mnie koika dni napieprzalo po strzalach a dwoch znajomych z klubu np. nic zero dyskomfortu a inny gosc mial zawsze po schotach z platyny goraczke itp. i musial odstawic. Ale duzo ludzi nawet tutaj pisalo ze po Platynie mieli bplace dupska itp. a dzialanie bylo bardzo dobre.
Musisz sam zapodac i ocenic bo na kazdego moze trocje inaczej zadzalac .
Pzdr.

Ja bilem tylko mete inj ale efet byl i zero dyskomfortu

Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-03-18 07:25:11
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1627 Napisanych postów 5988 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 73609
legwan84

Biosora i bioniche masz dobre oxy. Pozostale ktore bralem juz chyba ciezko dostepne.

sQs_Dziki

Bioniche wbilem kupe enana i zawsze bylem zadowolony. Iran masz na 99,9% kopie. Ja bym ustawil to tak: Bioniche a potem BM lub Platinium. Nie lubie amp 1ml dlatego na koniec a DNA nie widzialem w moich rejonach.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2010 Napisanych postów 3646 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 78425
lodzianin1
marianzulek
sQs_Dziki

No to ja zupełnie na odwrót nr 1 Iran jak ori ,później bez różnicy

Zakladajac ze bedzie ori to zdecydowanie masz racje
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51973 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
BigMen
legwan84

Biosora i bioniche masz dobre oxy. Pozostale ktore bralem juz chyba ciezko dostepne.

sQs_Dziki

Bioniche wbilem kupe enana i zawsze bylem zadowolony. Iran masz na 99,9% kopie. Ja bym ustawil to tak: Bioniche a potem BM lub Platinium. Nie lubie amp 1ml dlatego na koniec a DNA nie widzialem w moich rejonach.

Bm oxa dobra ale bioniche bym nie wzial Choc sam bije ten lab i podstawy ok to wiem ze w primie test. Takze oxa ma prawo nia nie byc. Wole dolozyc.
1
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22096 Napisanych postów 31937 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886056
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1430 Napisanych postów 1371 Wiek 49 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 165631
prz1993
Oxa nexium / ions / andro, za te mogę reczyc, bo nawet laski brały.

A o oxie Vertexa kolega coś słyszał dobrego?
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły