Wyj**ongosMialem ostatnio stycznosc z hcg endogenic i smialo moge powiedzieć ze dziala tak jak powonno. Co do hgh moge powiedziec tyle ze chwala koledzy i sam zastanawiam sie nad kupnem ale widzialem 2 rozne wersje opakowan i jakos nie moge sie zdecydowac..
Wziąłem 10000 jednostek hcg endogenic 2500 i zero działania, po roku brania enana 200mg/7d. Biłem 4 x 1250 co 4d później po 500 co 2-3 i zero działania.
6msc wczesniej wziąłem hcg 5000 grecki pregnyl msd który miał być fejkiem wg.kulturalnesuple ale działanie było widoczne. Potem pomyslałem sobie to wezmę "pewniaka" 2 x droższy ale sprawdzony ;) i 10000 jednostek jakbym sól sobie podawał.
Zresztą brałem przez rok enana z core labs 200e7d i miałem wynik po 4 tygodniach 2400 teścia, ale zasugerowałem się tym gównem
kulturalnesuple że niby mam zaniżony środek i kupiłem test cypionat
medical pharma że niby więcej ma niż na etykiecie, i po 4 tygodniach 250e7d miałem 1600 wynik w labie. Jutro bo 6 tygodniach mostka z test c medical pharma 125e7d zobaczę jaki będzie wynik. Badanie będzie na 7 dzień po ostatnim strzale.
Także takie opinie i testy w stylu kulturalnesuple są g**** warte, tu chodzi tylko o kasę, a nie o jej wyrzucanie w błoto na badania, bo ktoś ma takie hobby.
Tak przy okazji jakie firmy polecacie jeżeli chodzi o hcg undera i testosteron dekanian?