maćkowiakJakie Opinie o suście IONS proszę o info dzięki pozdro
Ions bardzo długo na rynku,śmiało bierz
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4449002
maćkowiakJakie Opinie o suście IONS proszę o info dzięki pozdro
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Arikesnie przejmuj sie data taki testosteron ma w sobie alkohol benzylowy i inne chemiczne środki jak nitrożelazicyjanku sodu,węglanu sodu octanu amonu metanol to mieszają razem gotują tam niema prawa żadna bakteria się wytworzyć a tym bardziej żeby się popsuło nawet po dacie produkcji możesz to odłożyć i za kilka lat przybić i dalej nie powinno sie nic dziać chyba że będziesz żle przechowywał rozszczelni się flakon albo w chłodnym miejscu że się wytrąci to co innego ale tak to nawet nie patrz na date zwłaszcza w underzePanowie zamówiłem cypka z monster lab ale brak daty na nim to normalne?
lucek222Arikesnie przejmuj sie data taki testosteron ma w sobie alkohol benzylowy i inne chemiczne środki jak nitrożelazicyjanku sodu,węglanu sodu octanu amonu metanol to mieszają razem gotują tam niema prawa żadna bakteria się wytworzyć a tym bardziej żeby się popsuło nawet po dacie produkcji możesz to odłożyć i za kilka lat przybić i dalej nie powinno sie nic dziać chyba że będziesz żle przechowywał rozszczelni się flakon albo w chłodnym miejscu że się wytrąci to co innego ale tak to nawet nie patrz na date zwłaszcza w underzePanowie zamówiłem cypka z monster lab ale brak daty na nim to normalne?
Monotonia jest kluczem do sukcesu.
lodzianin1wielkimbycJakiej firmy hgh polecacie najlepiej które można zamówić online
Mogę ogarnąć omnitrope apteczny ale cena…
Do czego masz dojście?
muscle mass hypertrophy