-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4997580

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 104 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2594
Moge wziąść 1 butle jak się uda i wbić w siebie i zrobic badanie poziomu hgh po 10 jednostkach
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 940 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 33949
Średnia opcja, kolega mówił o wysłaniu środka do badania.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106435 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
dokładnie do labu

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 502 Napisanych postów 1886 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 23353
hantaro
Moge wziąść 1 butle jak się uda i wbić w siebie i zrobic badanie poziomu hgh po 10 jednostkach
tylko na to jest odpowiedni protokół zeby wiedzieć czy siedzi w środku dóbr ilość choc jw wysłanie do badania butli pokaze najlepiej jaka ilosc
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 414
Panowie - Ktoś jakieś opinie na temat firm:

Saturn
Platinum
Elephant

...? Trochę wypadłem z obiegu i nie wiem jakie firmy się teraz bije, a gość podał takie nazwy. Interesuje mnie prop i master.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 104 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2594
Piotr9999
Panowie - Ktoś jakieś opinie na temat firm:

Saturn
Platinum
Elephant

...? Trochę wypadłem z obiegu i nie wiem jakie firmy się teraz bije, a gość podał takie nazwy. Interesuje mnie prop i master.

Elephant znam ludzi co biorą to jedni chwalą, jest opinia ze wysyfia oraz jedne koleś twierdził ze miał plamki jakieś na skórze.

Sam biłem cypka i test jak test nie wiem jak z innymi środkami od elephanta o pozostałych 2 nie słyszałem
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 691 Napisanych postów 1346 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 31120
Z deką to jest jak z olejem w 20 letnim silniku. To że smarowanie będzie lepsze nie sprawi, że stawy magicznie odmłodnieja. Deka zamaskuje tylko problem. Tak jak coś w stawie tarło, tak trze tylko tego nie czuć. Problem się zacznie jak bez deki nie będziesz mógł chodzić z bólu...

Zmieniony przez - Helionus w dniu 2022-05-06 08:53:55
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 376 Napisanych postów 2038 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70796
Saturn bardzo dobry, wszystkie środki ok.
Elphant z tego co biją to też działa.
Opinia od bijących z reala.
2
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 52 Wiek 27 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1767
AXE & SLEDGE Extreme Fat Burner FYRED i Lost Empire Herbs Tongkat Ali Brał ktoś, działają albo polecacie?

Zmieniony przez - Feniks98 w dniu 2022-05-06 13:40:26
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 650 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15639
Witam w jakie hcg celować obecnie z braku pregnyl z apteki mam do wyboru Puretrig , imperial i Actiza ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły