To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5475839

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22415 Napisanych postów 32263 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 890632
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 64 Wiek 42 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1395
na instagramie Androchemu

Nie bądź wredny dla d****i. Oni i tak z racji niskiej inteligencji mają wystarczająco przej**ane...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 64 Wiek 42 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1395
sa badania hgh i hcg

Nie bądź wredny dla d****i. Oni i tak z racji niskiej inteligencji mają wystarczająco przej**ane...

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 133 Napisanych postów 5115 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 97706
tomeksamela
W_ojtek23
SpAiro_
Siemanko, test base i nandro base androchem ? Wbijane było ?

Test base z andro biłem dodatkowo jako pre workout przed najcięższymi treningami w peaku, bite tylko 0.5cm przed treningiem - czyli tylko 25mg a działanie czułem

Sprawdzi się na zawodach w trójboju? Jesli tak to jak dawkować? Powiedzmy, że miedzy poszczególnymi bojami jest godzina przerwy.

Sprawdzi się. Wystarczy, że +/- pół godziny przed rozgrzewka do siadów zapodasz. Nie ma potrzeby kolejnych ,, dawek '' między bojami.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1577 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 15333
Jak z firmą endogenic? Brał ktoś enana od nich?

Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107475 Napisanych postów 380102 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716809
U mnie firma mało popularna ale enan to.mysle że nie ma co się jakoś mocno zastanawiać

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Lukas7272

gh i peptydy od nich bralem, ale że maja testa to pierwsze slyszę

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 42 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 162922
tomeksamela
Dlaczego sam Androchem wrzuca badania swoich produktow z laboratorium na literkę "A", skoro to Waszym zdaniem to wał?

Bo może opłacili żeby wychodzili dobre wyniki hehe tak podobno ta strona działa
Z firmy spectrum do kolesia pisali właśnie w tym temacie z tej strony ale ile w tym prawdy ….

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2254 Napisanych postów 9143 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 474428
tomeksamela
Lukas7272

gh i peptydy od nich bralem, ale że maja testa to pierwsze slyszę

No bo gh i peptydy na „legalu” sprzedają przez stronkę

Sterydy ida innymi kanalami
...
Napisał(a)
Początkujący
ziki2000

Bo może opłacili żeby wychodzili dobre wyniki hehe tak podobno ta strona działa
Z firmy spectrum do kolesia pisali właśnie w tym temacie z tej strony ale ile w tym prawdy ….

Androchem by tak nie zrobił wg mnie. Zbyt długo na rynku

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły