-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4994857

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1656 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 28849
z wellona juz się spotkałem susta i tren ace,a nie wiem jak reszta środków typu bold, deka

Zapomnij o jutrze, Bóg drwi z naszych planów.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 39 Wiek 5 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1971
Jak wypadają IA z Andro? U konkurencji furorę robi teraz letro z gorillaz, brał to ktoś?
Wpadła mi teraz Teva ari uk do ręki, ponoć lipa jak sk***esyn a wrzuciłem tabsa i przez cała noc mnie szczanie dusiło okrutnie :D jutro skocze zbadać estro i zobaczę czy jest jakiś cień nadziei ze działające tez śmigają
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51967 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja lece exe z andro i dziala jak apteka sprzwdzane badaniami 2x.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965402
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 39 Wiek 5 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1971
Łykacie exe razem z tłuszczem?
Ostatnio wrzuciłem sobie symex i ciężko było mi kontrolować estro, z kolei mam mało fatu w diecie i może temu
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51967 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Wiele tego tłuszczu nie potrzeba. Ja bralem naczczo teraz daje do kolacji roznic nie widze.
...
Napisał(a)
Początkujący
Symex zdarzają się wyebki czy raczej rzadkość?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2935 Napisanych postów 15930 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 892046
johnnybrvo
Symex zdarzają się wyebki czy raczej rzadkość?

Nie spotkałem sie jeszcze z fejkiem aptecznego symexu.
Zdarzało się, że na niektórych bardzo słaba działa ale o wyebkach ani slychu.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
J/w teraz podopieczny bral 1 tab week a na koncu 3 tab week i estro bez zmian 2.5x norma. Po przejsciu na ari od razu spadlo
...
Napisał(a)
Początkujący
To chyba nie tracę czasu i wrzucam letro bo z ari ciężka sprawa
Dzięki panowie
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły