SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390578

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6051 Napisanych postów 15951 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 392877

jurek tak samo mowil i kazali mu dac sprostowanie...
3

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 158 Napisanych postów 443 Wiek 49 lat Na forum 303 dni Przeczytanych tematów 10516
OK, a więc moja apteka już nie posiada andro. Cieszcie się jeśli Wasza nadal ma w ofercie. Tak czy inaczej pozostaje mi testować Euromed lub szukać innego źródła.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3411 Napisanych postów 5156 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 47204
lordknaga

Przyszli do niego smutni panowie i "poprosili" o sprostowanie
5
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1061 Napisanych postów 19559 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 160973
lordknaga

Ten wszystko łyka
Jak dali mu nasser Labs produkty to chwalił jakie to oh i ah
2

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 95 Wiek 21 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1569
Tirzepatyd 5mg czy Semaglutyd z Panax? Dla kobiety który skuteczniejszy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3411 Napisanych postów 5156 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 47204
Japczyk
Tirzepatyd 5mg czy Semaglutyd z Panax? Dla kobiety który skuteczniejszy?

Moja bardziej chwali tirze.
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99610 Napisanych postów 370620 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687760
Semulgatyt/ozempic oba to analogi i działają dobrze

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 623 Wiek 47 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 10262
ziki2000
lordknaga

Ten wszystko łyka
Jak dali mu nasser Labs produkty to chwalił jakie to oh i ah

Dlatego jak tego Kubusia usłyszałem, że w Polsce nie działa to do spamu u mnie od razu wleciał.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6051 Napisanych postów 15951 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 392877
ja to wrzucilem 4fun czy kogos dziwi, ze w dzisiejszych czasach wyslalil komus pake za friko z 20-30flaszkami zeby sie wypromowac na nim, bo ma jakis following na ig, jutubie czy social mediach? do tego nagoni temat na forum czy tam jakis grupach online? taka osoba pokazuje ochy achy online, co to nie brand jak wszystko dziala i bez bolesne itd? tutaj w tym dziale, sa osoby, ktorych sylwetek nigdy nie widzielismy i nigdy nie zobaczymy i nawet jako kompletne anonimy a sa na forum latami, dostaja takie paczki od lat po dzis dzien. tylko chcialem niektorym uswiadomic, ze wiekszosc ludzi jak choragiewka -> w tym wlasnie jurek, jak slali za darmo - nassra byla top firma, jak sie wypieli to juz nie byla, jak andro dostal to tez top a ze przekrecil zdanie odrazu musial nagrac sprostowanie wszystko co czytam online to taka bardziej ciekawostka bo nigdy nie ufam nikomu z neta na 100% a ilu tu juz bylo cwaniaczkow, co ludzi w bambuko zrobili...
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22141 Napisanych postów 31228 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 876696
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .