Złap SUPER OKAZJE! SPRAWDŹ TERAZ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5389871

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 592 Napisanych postów 652 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4128
Mysteryo
Z kim nie zagadac Dna przewija sie zawsze. Albo ktos cos juz bral albo bierze albo ma odstawione i czeka na wbicie. Dobry lab prop i ture bralem i teraz najprawdopodobniej wroce na propa ace i moze jakis oral. Przy okazji tren ace moge miec Dna Sky Egzogen jak na to patrzec?

Egzogen moge od siebie trena polecic bilem i sprawdzil sie bardzo dobrze . Reszta srodkow tez mi podpasowala aktualnie leci bold z tega laba wczesniej z susta 250mg teraz zmianilem na wyzsze stezenie T-400 Sky . Z Dna tylko kontakt oxa teraz .

drennei
Sorki żle mi się pos wybrał i jest niepełny, Tutaj reszta Cześc co wybrać? Turanabol: ions,genamed(turanamed), nexium, vertex, bioniche,bm,vedi -tutaj myśle o ions co wy na to?
proviron: vedi, Proviron Schering, bioniche(provi-med)
Clomid: vedi, grecka apteka,
Szukam także hcg na odblok -jest cos takiego w tabletkach jesli tak to pod jaka nazwa?

Niedawno konczylem turke BM i bylem z niej zadowolony. Provi j/w Bioniche bedzie pewniejszy niz Scheringa .
1

Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3653 Napisanych postów 36678 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 261585
drennei
Cześc co wybrać? Turanabol: ions,genamed(turanamed), nexium, vertex, bioniche,bm,vedi -tutaj myśle o ions co wy na to?c

Zmieniony przez - drennei w dniu 2019-10-05 20:31:21

Ions jest ok
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 15 Wiek 46 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1063
Witam co teraz na topie z clena i t3 ewentualnie Eca-wiem nie ten dział ale może mieliście stycznosc
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 198 Napisanych postów 1335 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 77991
T3 Novo, Tiromel. Clen db fajnie robi.

Powrót do formy.

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107338 Napisanych postów 379911 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716203
SUN79
Witam co teraz na topie z clena i t3 ewentualnie Eca-wiem nie ten dział ale może mieliście stycznosc

Novo tiro
Clen db i dna
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965416
SUN79

Clen DB , DNA , Nanda...
T3 Novo...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 205782
T3 novo, tiro, virtutis
Clen Vertex
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21060 Napisanych postów 71732 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 577317
SUN79

Clen - DB Pharma, Bałkan, Nouveaux, PHD Remedies np...
T3 apteke celuje, ewentualnie Bioniche z ugl.
3

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 1057 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 31849
kamilos136
Meta i wino orale z Platinum pewne środki?

Jedne z lepszych
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2499 Napisanych postów 2561 Wiek 37 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 42337
SUN79

Dna Sky Db Biosira clen, a t3 nie brakuje aptecznego na rynku, eca nie wiem chyba lepiej efke polfy sobie ogarnac i z cofa poleciec
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

swieta
Polecane artykuły